2777
2789
عنوان

باردار نیان لطفا بیاید بگم گوجه سبز رو چجوری بخورید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 64 پست
من خودم شمالیم . ولی مادرشوهرم درست میکنه عالیه دستورشومیگیرم بازمیفرستم باهمه سبزی ها وموسیر فراوان ...

ممنون میشم همینجا بذارید ببینیم چطور درست میشه من خودم دوست ندارم مادرشوهرم دوست داره براش تهیه کنم اگه بتونم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم شما ازشون خرید کردید؟قابل اعتماده؟

بله عزیزم من و برادرم اینا مشتریشون هستیم مدل نمایشگاه های بهاره هستش دیگه غرفه های رنگارنگ با قیمتای مختلف و اجناس متفاوت از سراسر ایران

من خودم هر چی بخوام میرم سرچ میزنم براساس قیمت و نظرات خرید میکنم مرتبم تخفیف میده و گاهی واقعا میصرفه خصوصا الان که ماه رمضانه دیگه حسابی دارن تلاش میکنن که ازشون خرید کنن

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍

این برای سایت هاست فردا از مادرشوهرم میپرسم کامل براتون اینجامیزارم🥰

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
ریواس هم خوردین؟ من براش غش میکنم انقدر قربون صدقه اش میرم هرکی ریواس خوردن منو میبینه ضعف میکنه😂😂 ...

ریواس تو کوهامون هست هرکی بره واسه من هدیه میاره:))

من هرروز به اهدافم نزدیک و نزدیکتر میشوم🦋✌🏻
چجوری؟باچه سبزی ای؟

من مادرشوهرم تینجوری درست میکنه

سبزی های معطر

گیشنیز

نعنا

چوچاق

عزیزم گیشنیزبایدبیشترباشه.نعناکم.چون نعنارنگ دلارو خیلی تیره میکنه اگه زیادباشه.سبزی هات همه باساقه باشن بجزنعنا.بعد با سه چهار قاشق نمک با یه سنگ رو تخته گوشت میسابه قشنگ

حالا من شنیدم اینکارم میکنن این سبزیهارو چرخ میکنن توسبزی خوردکن بعد بهش ۳.۴قاشق نمک میزنن

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
ریواس تو کوهامون هست هرکی بره واسه من هدیه میاره:))

اصلا گوجه سبز خور باشی و ریواس خور نباشی جای تعجب داره خوشبحال خودمون 😁 یه خانمی چندسال پیش اینجا گفت که اصلا نمیدونه ریواس چیه گفتم بنده خدا نصف عمرش برفناست 😩

اصلا گوجه سبز خور باشی و ریواس خور نباشی جای تعجب داره خوشبحال خودمون 😁 یه خانمی چندسال پیش اینجا گ ...

کاش تا الان متوحه شده باشه😔😂♥️

من هرروز به اهدافم نزدیک و نزدیکتر میشوم🦋✌🏻
من گوجه سبزو با گوشتکوب میکوبم بعد بهش نمک و نعنا میزنم خیلییییی خوشمزه میشه😋اگه سبزی شمالی دلار دا ...

اگه بکوبی دندون کند نمیشه ؟ 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اسی آلوچه ها رو بریزیم داخل ظرف در بسته بعد تکون بدیم؟

مثل شیر زدن 😁

دیدی چجوری شیر می زنن ؟😂

اره یا نه ؟🤔

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸