2777
2789

سلام خانم گلا اونایی که گوجه سبز میخورن دندونشون کند میشه سوت میکشه گوجه سبز رو بشورید همونطور خیس بریزید تو قابمه روح بعد نمک فراوون بزنید و درقابلمه رو ببندید محکم تکونش بدید طوری که آلو ها هم به در قابلمه برخورد کنن هم به کف قابلمه رنگش هم پررنگتر میشه و آبدارتر و خیلیییی خوشمزه😋😋😋😋

الان عکس میذارم اون گوجه سبز که دستمه معمولیه و بقیه تکون داده شده از بچگی بهش میگم آلو تکونی حالا شما هرچی دوست دارید صداش کنید 😁 امتحان کنید کیف میده نوش جون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میندازیم تو ی ظرفی روش دَلار(مخلوط سبزیهای معطر گیلانی + نمک)میریزیم بعد با گوشکوب میکوبیم در حدی که شکسته شن نه اینکه له شن و با دلار قاطی شن 

اینجوری هم اب دار تر میشه هم بسیااااار خوشمزست لعنتی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من الان خوردم دلم میخواست اینکارو کنم قبلا اینکارو میکرد دلال میزنم ولی فشارم الان میره بالا ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

این کشف شما قبلا اختراع شده !😁 نوش جونت ..ایندفعه نمکو با نعنا پونه اسیاب کن بعد آلو تکونی کن منتها اگه الوها درشت  بودن با گوشت کوب تو قابلمه کمی بکوب که ترک بردارن بعد الوتکونی کن 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

کم تکون دادی ولی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍