2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

3660 بازدید | 33 پست

سلام امروز ده روزه زایمان طبیعی کردم بخیه های دیگه خوب شدن بخیه اخری نزدیک مقعد اذیتم میکنه مشکل دستشویی دارم با سشوار خشک میکنم عنبرنسا دود میکنم ب خودم پماد تتراسایکلین میزنم تو اب نمک و بتادین میشینم چرک خشک کن میخورم ولی نمیدونم دیگه کی خوب میشم کسی تجربه داره؟

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر کرونا اتاق خصوصی گرفتم.زایمانم جز زایمان سخت بود چون لگنم کوچیک بود بچه اولمه بی حسی زدن ولی بازم درد داشتم.زایمان درد داره دیگه....درد زایمان ی طرف بخیه ها ی طرف یعنی انقد برا دستشویی اذیت میشم که😢😢😢😢😢😢😢

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده
روغن زیتون بخور و عناب هم زیاد بخور تا بدنه حالت ارتجالی بشه .

اون مرکزی که قراره برم ازش ماما همراه بگیرم گفت بهت یه شیاف میدیم برای اینکه واژن و رحم حالت ارتجاعی پیدا کنه قراره هفته آینده برم