2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 33 پست
45 تاااااا  😲😲

آره ۶ ماه زمان برد تا خوب بشم عفونتی شد حتی نمی تونستم بشینم .

به زور یوری می نشستم .دستشویی مصیبت بود برام .گوشت اضافه آورد. 

زایمان بدون درد داشتم بچه اومده بود تو لگن نمی دونستم .دکتر راهی نداشت جز برش زدن .

وای صدای تیغش تو گوشمه    دیگه برای بچه دوم تجربه داشتم زایمان خوبی هم داشتم .شاید ۴ یا ۵ تا بخیه و خیلی زود خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان بدون درد منظورت همون اپیدوراله؟

اصلا هیچ درد و علامتی برای زایمان ندارم فقط باز شدن دهانه رحم و حرکت بچه 😂

خدا را شکر برای بچه دوم نوبت ماما داشتم زود تشخیص داد و گفت الان برو زایشگاه بچه می خواد بیاد .

اصلا هیچ درد و علامتی برای زایمان ندارم فقط باز شدن دهانه رحم و حرکت بچه 😂 خدا را شکر برای بچه دوم ...

چه جالب مگه میشه 

آخه اونایی هم که دردزایمان نمیگیرن بهشون آمپول فشارمیزنن دردشون شروع میشه که 

💓💓💓
آره ۶ ماه زمان برد تا خوب بشم عفونتی شد حتی نمی تونستم بشینم . به زور یوری می نشستم .دستشویی مصیبت ...

وای چه ترسناک.پس چرا میگن طبیعی که بیاری یک روز یعدش سرپا میشی؟!!پس فرقش با سزارین چیه؟

من خیلی میترسم داره ۵ماهم میشه هنوز تصمیم نگرفتم طبیعی یا سزارین.البته هزینه سزارین هم واسمون زیاده واسه همین نمیدونم باید چیکار کنم😔

وای چه ترسناک.پس چرا میگن طبیعی که بیاری یک روز یعدش سرپا میشی؟!!پس فرقش با سزارین چیه؟ من خیلی میت ...

یک روز بعد که سرپا نمیشی باید چندروزاستراحت کنی ولی میتونی خودت ازجات بلندبشی کلا راحتتره نسبت به سزارین چون سزارین بعدش جای بخیه ها خیلی درد داره تاخوب بشه

💓💓💓