2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 33 پست
یک روز بعد که سرپا نمیشی باید چندروزاستراحت کنی ولی میتونی خودت ازجات بلندبشی کلا راحتتره نسبت به سز ...

😕

ببخشید من که بواسیر دارم چی میشه؟واسه طبیعی مشکل واسم پیش میاد؟ایندفعه خواستم به دکترم بگم ولی روم نشد گفتم دفعه بعد بگم.یعنی دکتر خودش قبل از موعد زایمان بررسی میکنه ببینه مشکلی داریم یا نه؟مثلا همین لگن کوچیک باشه یا شرایط زایمان طبیعی نباشه

وای چه ترسناک.پس چرا میگن طبیعی که بیاری یک روز یعدش سرپا میشی؟!!پس فرقش با سزارین چیه؟ من خیلی میت ...

بله برای من اینطوری بود .چون نمی دونستم جزء موارد خاصم که بدون درد زایمان می کنم .برای من دکتر خودش برش زد چاره ای نداشت .ولی بچه دوم خیلی راحت بودم .زایمان خوبی بود .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕 ببخشید من که بواسیر دارم چی میشه؟واسه طبیعی مشکل واسم پیش میاد؟ایندفعه خواستم به دکترم بگم ولی ر ...

برای اندازه لگن که هفته های آخر معاینه میکنه . 

من خودمم بواسیر دارم اما مانعی برای زایمان طبیعی نیست ولی به دکترت حتما بگو شاید لازم باشه قبل زایمان پمادی چیزی برا مقعد استفاده کنی 

💓💓💓