سلام امروز ده روزه زایمان طبیعی کردم بخیه های دیگه خوب شدن بخیه اخری نزدیک مقعد اذیتم میکنه مشکل دستشویی دارم با سشوار خشک میکنم عنبرنسا دود میکنم ب خودم پماد تتراسایکلین میزنم تو اب نمک و بتادین میشینم چرک خشک کن میخورم ولی نمیدونم دیگه کی خوب میشم کسی تجربه داره؟
یک روز بعد که سرپا نمیشی باید چندروزاستراحت کنی ولی میتونی خودت ازجات بلندبشی کلا راحتتره نسبت به سز ...
😕
ببخشید من که بواسیر دارم چی میشه؟واسه طبیعی مشکل واسم پیش میاد؟ایندفعه خواستم به دکترم بگم ولی روم نشد گفتم دفعه بعد بگم.یعنی دکتر خودش قبل از موعد زایمان بررسی میکنه ببینه مشکلی داریم یا نه؟مثلا همین لگن کوچیک باشه یا شرایط زایمان طبیعی نباشه
وای چه ترسناک.پس چرا میگن طبیعی که بیاری یک روز یعدش سرپا میشی؟!!پس فرقش با سزارین چیه؟ من خیلی میت ...
بله برای من اینطوری بود .چون نمی دونستم جزء موارد خاصم که بدون درد زایمان می کنم .برای من دکتر خودش برش زد چاره ای نداشت .ولی بچه دوم خیلی راحت بودم .زایمان خوبی بود .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!