2777
2789
نمیدونم بدشون میاد یا نه.ولی در کل شنیدم باید قران خوند.این سوره ی بقره رو هم شنیده بودم.ولی دوستمون ...

بقره هرچی طلسم و اجنه باشه از خونه دور میکنن

باید چهل روز، با صدای بلند تو محیط خونه پخش بشه

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقره وال عمران حتی شبا که میخابی رو گوشیت بزار بخونه بالای سرتون اولاش خیلی اذیتت میکنن ولی این مث س ...

من خیلی قرآن میخونم نمازمم میخونم ولی خیلی اذیتم میکنن اکثر صبحها که بیدار میشم پاهام از ساق پا به پایین بدجور کبودن

من خیلی قرآن میخونم نمازمم میخونم ولی خیلی اذیتم میکنن اکثر صبحها که بیدار میشم پاهام از ساق پا به پ ...

چجوری میفهمی اجنه ان؟؟

شاید بیماری کم خونی داری؟

با این که همه ی دعا ها قران چاقو سنجاق داره بازم اذیتش میکنه خیلی هم نیروی قوی داره که هر دعا نویسی ...

واقعا؟؟

الان چند وقته اینطور شده؟؟

کدوم شهر هستی؟؟

مادر بزرگم تعریف میکرد میگفت وقتی بچه بوده خونشون جن میومده اذیت میکرده گفت از یه نفر پرسیده بودن گفته بوده که روی نون نمک بریزید برید جایی که هستن با صدای بلند قسمشون بدید که به حق این نونو نمک از اینجا برید.و مارو اذیت نکنید.مثل اینکه با این روش رفتن از اونجا ولی نمیدونم برای شرابیطهای مختلف چجوریه

بچه ها من خودم یه شب خواب بودم حس کردم هوای اتاقم سنگینه پتو رو که کشیدم کنار دیدم یه چیز سیاه میخوا ...

بچه ها کسی این تجربه رو داشته؟به من بگه چی بوده...

می نویسم، برای روزهایی که عطر عدالت، کوچه های دلتنگی را لبریز کند و نسیم شادی بخش شاپرک ها چتری برای دلخوشی شمعدانی ها باشند.به امید ظهورت ای منجی عالم...ای پدر معنوی ما#امام زمان عج.#حاج قاسم سلیمانی
چجوری میفهمی اجنه ان؟؟ شاید بیماری کم خونی داری؟

نه دکتر رفتم آزمایش دادم مریض نیستم به طور اتفاقی پیش یه دعا نویس رفتم بهم گفت خیلی اذیتم میکنن مادرشوهرم خودش دعا مینویسه یه چیزی به جونم انداخته که از شوهرم بدم بیاد اونم ازمن بدش بیاد شوهرم زیاد خونه نمیاد ولی روزایی که میاد اذیتم میکنن این که میره اروم میشم دلم خوش میشه وقتی میاد خونه من از حال عجیبی دارم گفتنی نیست سیاه میشم کبود میشم

هی جنه ها هم باکلاس و امروزی شدن جنه ها دیگه نسل جدید دارن...دیگه از اهن وسوزن وسنجاقم کاری بر نمیاد قدیم می گفتن تو خونه های کاهگل روستاها جن هست..جایی که اهن باشه نمیره جن....الان به شهرها هم هجوم اوردن  اینها نو ه و نتیجه جن های قدیمی هستن خدا کنه غرب زده نشن یهویی   

اره چها روزه شهر نمیتونم بگم خودم قزوینم ولی اون نفر یه شهر دیگست

خب قزوین که خدای دعانویسارو داره

چرا نمیارن اونجا؟؟؟

میگن دعانویس فقط واسه قزوین و زنجان