2777
2789
جای ناپاک کجا مثلا

نمیدونم دقیقا ولی فک کنم یه خونه خیلی قدیمی بود ک یه مدت کسی اونجا نمیرفت مال خودشونم بود خونه  اومدن خونه رو باز سازی کردن و یه مدت میرفتن اونجا و میومدن اینجور میشد چند تا از دوستاشم ک اونجا میرقتن اینجور میشدن ک دعا نویس گفته بود بهشون جای ناپاک میرقتین اینا هم فهمیدن مال اون خونه هست دیگه نرفتن خوب شدن 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشه؟ جن ها از سوره بقره بدشون میاد؟

بیشتر تحقیق کن

چون ممکنه عصبیشون کنی

بدتر کنن باهات

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
اینم میگن جای ناپاک رفته ولی کارایی که میکنه دست خودش نیست مثلا اینقدر خودشو میزنه هیچس زورشو نداره ...

سنگ قلیاب بخره از عطاری، پودرش کنه

اندازه یه قاشق پودر رو با یک استکان سرکه سفید مخلوط کنه، بریزه داخل قابلمه

بزاره دقیق پنج دقیقه بجوشه، بعد خاموش کنه به هرچی گوشه توی خونه هست بریزه!

موقع ریختن هم بگه ::بسم الله! هرکس کرده عاطل،  من میکنم باطل،  توام بکن باطل!!!

حتما این رو بگه، چون جن از بسم الله و سرکه فراریه

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...

بقره وال عمران حتی شبا که میخابی رو گوشیت بزار بخونه بالای سرتون اولاش خیلی اذیتت میکنن ولی این مث سپر عمل میکنه کم کم ازت دور میشن.قران بخون فوت کن به اب بپاش۴گوشه خونه باهاش غذا درست کن از ابش بخورید نماز بخونید ذکر بگید هیچ موجودی ازانسان قوی ترنیست 

بچه ها من خودم یه شب خواب بودم حس کردم هوای اتاقم سنگینه پتو رو که کشیدم کنار دیدم یه چیز سیاه میخواست بیفته روم حجم بدن ادم رو داشت که یدفعه بلند شدم اونم ندیدم .ولی وقتی خواب بودم تو خواب حس کردم یکی داره نگام میکنه به نظرتون چی بود؟خیلی ترسیدم.

می نویسم، برای روزهایی که عطر عدالت، کوچه های دلتنگی را لبریز کند و نسیم شادی بخش شاپرک ها چتری برای دلخوشی شمعدانی ها باشند.به امید ظهورت ای منجی عالم...ای پدر معنوی ما#امام زمان عج.#حاج قاسم سلیمانی

نمیدونم بدشون میاد یا نه.ولی در کل شنیدم باید قران خوند.این سوره ی بقره رو هم شنیده بودم.ولی دوستمون راست میگه شاید بدتر کنن باهاش