الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما یه نفر تو شهرمون اینجور شده بود خودشو میزد به در و دیوار هر کی میرفت طرفش میزد و یه اوضاعی تازه طرف زن بود چهار تا مرد نمیتونستن جلوشو بگیرن ببین چه زوری به دست میاورد دعا مویسس اوردن گفت ک این جن رفته تو بدنش نمیدونم دیگه چیکار کردن ک خوب شد
چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود
می نویسم، برای روزهایی که عطر عدالت، کوچه های دلتنگی را لبریز کند و نسیم شادی بخش شاپرک ها چتری برای دلخوشی شمعدانی ها باشند.به امید ظهورت ای منجی عالم...ای پدر معنوی ما#امام زمان عج.#حاج قاسم سلیمانی
خب قزوین که خدای دعانویسارو داره چرا نمیارن اونجا؟؟؟ میگن دعانویس فقط واسه قزوین و زنجان
من خودم بچه کوچیک دارم چجوری بگم بیان اینجا قزوینم کسی جز من نیست که برن خونش تازه خواهر زادش که سه سالش این جن رو دیده که توخونه بوده بچه اینقدر حالش بد شده ولی خوبه الان بچع ها چون پاکن میبننشون و این طرف اینقدر حالش بده که تا دکتر بزور بردنش تو ماشین نمیتونن نگه دارنش