2777
2789
عنوان

همسایه نفهم بیشعور

1418 بازدید | 64 پست

بااینکه مرد خونه دوست همسرمه و هم همسرم هم خودم یه بار رفتم دم خونشون اما بیشعورن

زنه یه دریده ای بود که نگو

تو هشتاد متر خونه پیانو و سگ دارن وتا صبح بیدارن

مدام وسیله از دستشون میوفته یا وسیله میکشن رو سرامیک

دیوانه شدم به خدا پلاکشونو حفظ بکنم یه بار که سر و صدا کردن زنگ بزنم پلیس؟اصلا پلیس میاد برای این کارا؟

سگشون نصفه شب زوزه میکشه 

ماهم ممکنه شب اهنگ بزاریم ولی من صداشو کم میکنم 

رفتم در خونشون میگه صدای بچه شمااز حموم میاد

هی دل دل کردم بگم ببخشید که پیانو و سگ عجیبه و بچه وجودش طبیعی

دیوانه شدم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

ای سکینه گفتی و کردی کبابم😧😧😧😧😧

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توو 80متر خونه پیانو داشتن ممنوعه!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم دارم خونمو میفروشم فقط واسه خاطر این فرهنگا 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
توو 80متر خونه پیانو داشتن ممنوعه!؟ 

والا ساز و اینا رو باید ببرن جای مخصوص درو دیوارو عایق بکنن صدا نره

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸