2777
2789
بله صدتا دکتر رفتم تا فهمیدن از اصلاح بعد که اصلاح نکردم درست شد

من نمیتونم عین گوریل میشم چیکار کنم پس

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه صورتهامنافذبازداره اگه منافذبسته باشه ک پوست نمیتونه نفس بکشه الان دوتا راه حل بهت میگم ک ...

ارع اینکارو انجام میدم ولی بدونه ماست خوبه اما تاثیری رو منافذم نداشت:(

عزیزم همه صورتهامنافذبازداره اگه منافذبسته باشه ک پوست نمیتونه نفس بکشه الان دوتا راه حل بهت میگم ک ...

دوم اینکه اگه موقع ارایش میخوای منافذتوببندی و کرم پودر روصورتت بشینه قبل ارایش پرایمر بزن.البته پرایمر اصل و خوب بایدگیربیاری.

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
خوب بوده؟نمیشه یکم فک‌کنی اسم پماد یادت بیاد😍

اقا پوکیدیم اونجا از خنده. اسم اسی بچه ها میگفتن افتابه هست😆 یه همچین چیزی بود. قیمت پماد شش تومن بود. بعدش بچه  ها تاپیک زدن و اسمو گفتن. واقعا یادم نیس اسمش... اسم بچه ها هم حتی یادم نیس تگشون کنم.. فقط از اسم اسی همون افتابه یادم مونده... ببین برو تو تاپیکای امروز.‌. پیدا میکنی.. ساعت حدودا ۵ عصر بود...

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
😁سعی نمیکنی یادت بیاد

کردم نیومد😉 تاپیکای امروزو بگردین پیدا میکنین.... طرف قسم میخورد تبلیع نمیکنه جواب کرفته... ولی تاپیک ترکید😆😆 

افتابه😑🤣🤣موضوع تاپیک یادت نیس

اره‌‌.. یه همچین چیزی بود.. عنوان تاپیک درمان قطعی  منافذ باز پوست بود‌... بعد ترکیدن اسی دوباره تاپیک زد با فحش که چرا ترکوندین. سرچ کن.. میاد بالا🍒

یا هم کل تاپیکارو تو اون ساعت نگاه کن...