طلاباران مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 516 عنوان با 6میلیون پول چه طلایی بخرم؟ 500 بازدید | 29 پست سلام بچه ها.قرعه کشی برنده شدم و میخوام با پولش طلا بخرم.بنظرتون با شش میلیون پول چه طلایی میشه خرید؟آیا نیم ست میشه؟ من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد.... 1399/02/05 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشید۶۷آرین عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5962 النگو.....یا دوتا بخر..یا یدونه کلفت زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 من با ۶ملیون۸۰۰ دوتا النگو خریدم میخوای عکسشو بزارم ببین دیروز گرفتم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 من با ۶ملیون۸۰۰ دوتا النگو خریدم میخوای عکسشو بزارم ببین دیروز گرفتم بزارگلم ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28236 نیم ست که فکر نکنم.اگر هم بشه خیلی نازک میشه.دستبند میشه خرید.یه النگوی ۷ یا ۸ گرمی هم میشه گرفت.یا پلاک زنجیر به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 بنظرتون تک پوش شماره ۱باقیمت ۶میلیون. یه تک پوش کلفت میکنه?کسی خریده عکسشوبزار ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 بنظرتون تک پوش شماره ۱باقیمت ۶میلیون. یه تک پوش کلفت میکنه?کسی خریده عکسشوبزار من تکپوشمو گرفتم ۸ ملیون وقتی گرمی ۴۶۰ بود سایز یک خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 این دوتارو گرفتم قراره ۳تا قلکی اسم نوشتم هروقت اسمام افتاد یکی یکی اضافه کنم چقدخوشکله مبارکه تازه گرغتی ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 من تکپوشمو گرفتم ۸ ملیون وقتی گرمی ۴۶۰ بود سایز یک عکسشوبزار ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 چقدخوشکله مبارکه تازه گرغتی اره دیروز گرفتم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 اره دیروز گرفتم گرمی چندبود ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 گرمی چندبود ۶۳۳ فکرکنم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔