2777
2789
عنوان

با 6میلیون پول چه طلایی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست
این دوتارو گرفتم قراره ۳تا قلکی اسم نوشتم هروقت اسمام افتاد یکی یکی اضافه کنم 

خوشگلن مبارکت باشه به دستمم حسابی میاد 

این تکپوش 

خیلی قشنگه.پارسال گرفتی

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این و دوروز پیش گرفتم 5200

سایزچنده

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خیلی قشنگه.پارسال گرفتی

اره تیر ماه پارسال گرفتم رمی ۴ه۰ بود بعد اومد پایین الانم  رفت رو ۶۰۰

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چه قشنگه.مبارک باشه.چند گرمه؟

والا اصلا نگاه ب فاکتور نکردم شوهرم گفت برو بگیر من میرم حساب میکنم من گرفتم اومدم خونه هنوز نپرسیدم فاکتور گرفت یا نه🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
والا اصلا نگاه ب فاکتور نکردم شوهرم گفت برو بگیر من میرم حساب میکنم من گرفتم اومدم خونه هنوز نپرسیدم ...

عزیزم میشه یه بار دیگه عکس بزاری.من ندیدم

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  
عزیزم میشه یه بار دیگه عکس بزاری.من ندیدم

هستی الان بزارم؟

این دوتا النگو شد ۶ملیون و هشتصد

آره الان هستم گلم

دیدی؟ بگو بپاکم

دیدی؟ بگو بپاکم

آره عزیزم.مبارکت باشه.در عین سادگی بسیار زیبا هستن.ان شاءالله بیشترش کنی.من چهارتا النگو دارم گفتم دیگه النگو نخرم...یهانگشتری یا نیم ست ظریف بخرم.این دوتا چند گرم شدن؟

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  
آره عزیزم.مبارکت باشه.در عین سادگی بسیار زیبا هستن.ان شاءالله بیشترش کنی.من چهارتا النگو دارم گفتم د ...

نمیدونم هنوز فاکتورشو نگرفتم شنبه همسرم میره بگیره منم عجله داشتم نپرسیدم فقط انتخاب کردم و برگشتم 😁