2777
2789
عنوان

با 6میلیون پول چه طلایی بخرم؟

494 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها.قرعه کشی برنده شدم و میخوام با پولش طلا بخرم.بنظرتون با شش میلیون پول چه طلایی میشه خرید؟آیا نیم ست میشه؟

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

من با ۶ملیون۸۰۰ دوتا النگو خریدم میخوای عکسشو بزارم ببین دیروز گرفتم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۶ملیون۸۰۰ دوتا النگو خریدم میخوای عکسشو بزارم ببین دیروز گرفتم 

بزارگلم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

نیم ست که فکر نکنم.اگر هم بشه خیلی نازک میشه.دستبند میشه خرید.یه النگوی ۷ یا ۸ گرمی هم میشه گرفت.یا پلاک زنجیر

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بنظرتون تک پوش شماره ۱باقیمت ۶میلیون. یه تک پوش کلفت میکنه?کسی خریده عکسشوبزار

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
بنظرتون تک پوش شماره ۱باقیمت ۶میلیون. یه تک پوش کلفت میکنه?کسی خریده عکسشوبزار

من تکپوشمو گرفتم ۸ ملیون وقتی گرمی ۴۶۰ بود سایز یک

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
این دوتارو گرفتم قراره ۳تا قلکی اسم نوشتم هروقت اسمام افتاد یکی یکی اضافه کنم 

چقدخوشکله مبارکه تازه گرغتی

من تکپوشمو گرفتم ۸ ملیون وقتی گرمی ۴۶۰ بود سایز یک

عکسشوبزار

چقدخوشکله مبارکه تازه گرغتی

اره دیروز گرفتم

اره دیروز گرفتم

گرمی چندبود

گرمی چندبود

۶۳۳ فکرکنم