2777
2789
عنوان

باشوهرم سرپول دعوا کردیم بهم گفت مگه من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 104 پست
اهن فروشی داره،نمیدونم کثافت ب من نمیگه چقدر درامد داره چقدر پس انذاز داره فقط همینو بگم برای خودس خ ...

😳

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اهن فروشی داره،نمیدونم کثافت ب من نمیگه چقدر درامد داره چقدر پس انذاز داره فقط همینو بگم برای خودس خ ...

خوب پس ببخشيدا 

يه بيشعوره به تمام معناس 

خوب جوابش رو دادي چون مادرش اصلااااااا واسه تربيتش وقت و انرژي صرف نكرده و يه احمق تحويل شما داده 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس ببخشيدا  يه بيشعوره به تمام معناس  خوب جوابش رو دادي چون مادرش اصلااااااا واسه تر ...

اره بخدا بارها ب مادرشوعرمم گفتم پسرتو خوب تربیت نکردی چراوقت خواستگاری اخلاقاشو رو نکردین اون دنیاباید جواب بدین من دارم ازدستش واقعا عذاب میکشم

خودخواهه وای چقدر از همه مرد ها بدم میاد

اين ديگه خيلي عوضيه بعضي از مردا اصلا اينجور نيستن 

شوهرمن حداقل بيست ميليون طي يكي دوسال خرج دندونام كرده 

اونم زماني كه دلار سه تومن بود يعني با اون بيست ميليون ميتونست ماشينش رو عوض كنه بهترش رو بخره والا بخدا  

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
اين ديگه خيلي عوضيه بعضي از مردا اصلا اينجور نيستن  شوهرمن حداقل بيست ميليون طي يكي دوسال ...

حرفت درسته عزیزم.ولی بیشتر مردها با یک بهونه ای زن شون ازار میدن عقده هاشون خالی می کنن

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

فقط عالی جواب  دادی کلی خندیدم شوهرت نابالغ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چرا مامانشو کشیدی وسط؟؟؟کار شوهرت زشت بود خیلی....ولی کار تو هم بد بود

انگار لازم بود تا لجش دربیاد خدایش اگ پول میرید شک نکن اول ظرف خونوادش وفک وفامیلاش توصف بود🤣🤣🤣🤣🤣

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!