2777
2789

بعد ده سال 

برای اولین بار دو سه هفته عقب انداخته بودم 

خیلی صبر کردم نرفتم آزمایش 

چون اصلا امیدوار نبودم 

در کمال ناامیدی صبح روز پنج شنبه هفته پیش بی بی چک م دو خط افتاد 

واای ک چه حسی داشتم 

گفتنی نبود 

چه حس قشنگی بود 

تهوع هم داشتم 

دوستم گفت یکی دیگ هم بزن دومی هم هاله انداخت 

عصر پنج شنبه اومدم بیرون تا یک بی بی چک دیگ بخرم 

علایم بارداری رو‌ حس میکردم ولی بازم باورم نمیشد...

ساعت5عصر رسیدم تو کوچه که متاسفانه.....

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

یک خانوم بی ملاحظه ایی که سگ همراهش بود

سگش رو رها کرده بود

و خودش توی مغازه مشغول خرید کردن بود

من اصلا اون سگو ندیدم

غرق رویاهای خودم بودم ک چطوری به همسرم اطلاع بدم

ک اون سگ عوضیش به سمتم حمله کرد من تا اومدم به خودم بیام از ترس تمام بدنم شل شد اون لحظه دقیقا حس کردم که یه چیزی ازم کنده شد.

از شدت ترس قلبم داشت پاره میشد

اونقدر پاهام به لرز اومده بود که با دستم ران پامو گرفته بود تا لرزشش قط بشه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

خب 😢

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم 💔💔💔

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وای...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

یک خانوم بی ملاحظه ایی که سگ همراهش بودسگش رو رها کرده بودو خودش توی مغازه مشغول خرید کردن بودمن اصل ...

نگو ک ...

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون