2777
2789
عنوان

باشوهرم سرپول دعوا کردیم بهم گفت مگه من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 104 پست
همین دیگه پرور شده باید سرویس ده تو کم کنی تا از خودش بفهمه  بعضی ادم ها رو بید مثل خودشون رفتا ...

اونوقت میگه اگه نمیتونی کاراتو بکنی یابرو خونه مادرت من پول اضافی ندارم خرجت کنم یامیگه یه کمکی ۲۰ساله میارم کارامو بکنه برام میوه بیارپوست کنه حالا من ۲۷سالمه ها خودشم۲۹من کاردانی دارم اون دیپلم ردی ازنظرظاهرم دوتاییمون خوبیم ولی اون خیلی ب خودش مینازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر شوهرتو بدون اون فرشتس. نمیدونم چرا بعضیها خندشون میگیره از بدبختی مردم. این خانم داره از بدبختیش ...

بعضي وقتا كه از دستش عصبانيم و ميخوام سر به تنش نباشه ياد همين محبتاش ميفتم كوتاه ميام 

من چندتا دندون عقل رو جراحي كردم وچندتا دندون روكش كردم ارتودنسي كردم و جراحي فك 

خداروشكر مثل كوه بدون منت پشتم بود 

اما طفلي خودش وضع دندوناش خوب نيس اما بخاطر حقوقهاي كم و ... حاضر نيس از خرج من بزنه و واسه دندون خودش هزينه كنه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
پول نمیده یا منت میذاره بگو میرم سرکار منت تورو نمیکشم بذار استرس بیفته بجونش

اووووو اونقدر بد دل ک نگو مگه میزاره زن برادرم معاون مدرسه ی میگم بزار برم پیشش منم کاردانی نرم افزارم میگه نه میترسه پول بیاددستم فکرکنم ،کلا فقط پول یارانه دست منه سه نفریم ک۵۰میدم برای قرعه۸۵میمونه واسم

اونوقت میگه اگه نمیتونی کاراتو بکنی یابرو خونه مادرت من پول اضافی ندارم خرجت کنم یامیگه یه کمکی ۲۰سا ...

تو هم  بناز  همش جلوش از خودت تعریف کن   دیگه فک کنم موجود عجیبه شاید مادرش تو گوشش میخونه که کمتر خرج کن  

اونوقت میگه اگه نمیتونی کاراتو بکنی یابرو خونه مادرت من پول اضافی ندارم خرجت کنم یامیگه یه کمکی ۲۰سا ...

بگو مهريه ام رو بده ميرم 

خخخخ 

كم نيار  به خودت برس و اراسته باش و خودت دست بالا بگير هميشه 

بزار واسه يه ذره محبتت تو رفتاراش تجديد نظر كنه

شگرد خوبی داره ،میخواد تورو ضعیف نگه داره که بهت سلطه و تسلط داشته باشه..

افرینننننننن دقیقا ،من قبل ازدواج یه برو بیایی داشتم ک نگو همه میگفتن بیچاره کسی ک شوهرتو بشه ب سلابه میکشیش ولی الان یه بدبخت تو سری خورم 

توروخدانگو دوباره گریم گرفت دقیقا برعکسه ما

ولي ميگم كه همسر منم بديهايي داره مرد ايده ال خيلي كم پيدا ميشه كه اونم گير من و تو نيومده 😅😅

بعضي وقتا كه از دستش عصبانيم و ميخوام سر به تنش نباشه ياد همين محبتاش ميفتم كوتاه ميام  من چند ...

کاش همه مردها همدخوبی داشتن هم بدی. بعضیها متاسفانه ذاتشون بده

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

استارتر جان هدف من خدايي نكرده ناراحت كردنت نبود فقط منظورم اين بود كه خواسته تو خواسته زيادي نيس 

يه روز خودت رو به دندون درد شدي بزن مجبور ميشع هزينه اش رو بده 

در ضمن صبر كن بعد از كورونا باشه الان دندونپزشكي خيلييييي پرخطره.