الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
هر انساني يه كم و كاستيا داره واسه منم خيلي ايده ال نيس ولي خدا روشكر تو اين مورد برعكس همسر شما اصلااااا واسه خودش خرج نميكنه اهل پس انداز و خساست واسه من نيس
اما در مورد ديگران خسيس ميشه مثلا وقتي بخوام واسه خانوادم خرج كنم 🙃🙂
ناراحت نشو اولین تایپیک ک کلی خندیدم فک نکن به دردت خندیدم نه بحرفت خندیدم وحرکت بچگانه شوهرت
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
قدر شوهرتو بدون اون فرشتس. نمیدونم چرا بعضیها خندشون میگیره از بدبختی مردم. این خانم داره از بدبختیش با یه مرد بی درک و شعور میگه. اینها مسخره میکنن. من درک میکنم واقعا درد دندون سخته
زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
حالا چرا شو بازی میکرد ،دینگ و دونگ :)) پول بده نیست،خسیسه یا داره لجبازی میکنه؟
خسیسه البته واسه منو دخترم واسه خودش نه تو خرج شکم کم نمیزاره قبل کرونا هرهفته بهترین رستورانا بودیم اللنم برای خونه همه چی میخره کلا شکم ب رفاهه فقط توخونه ی ما اونم فکرکنم مجیوره بخره چون خودش شکموی