2777
2789
عنوان

باشوهرم سرپول دعوا کردیم بهم گفت مگه من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 104 پست

کاش بجای النگو دندونتو درست میکردی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیلی بیشخصیته عزیزم .داریم ماهم این مدلشو پول دندونت رو از حلقومش بکش بیرون و باهاش بحث نکن چون بی ادبه و باهاش کل کل کنی خودت سبک میشی

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
کاش بجای النگو دندونتو درست میکردی 

موافقم👌

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
شوهرت بی ادبی کردا اما دندونم خیلی گرونه آدم زورش میاد پول بده من 2 ماهه پیش یه دندون پر کردم دوباره ...

تحمل دندون درد واقعا سخته باید ترمیم بشع

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شوهرت بی ادبی کردا اما دندونم خیلی گرونه آدم زورش میاد پول بده من 2 ماهه پیش یه دندون پر کردم دوباره ...

خب چرا نمیری درمونگاه تامین اجتماعی ک رایگان بیفته.دفترچه نداری؟

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
خب چرا نمیری درمونگاه تامین اجتماعی ک رایگان بیفته.دفترچه نداری؟

کارشون خوبه؟احتمالا مواد بی کیفیت استفاده میکنن دوباره دندون مشکل پیدا میکنه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
شوهرت چكارس؟ درامد ماهيانه اش چقدره؟

اهن فروشی داره،نمیدونم کثافت ب من نمیگه چقدر درامد داره چقدر پس انذاز داره فقط همینو بگم برای خودس خوب خرج میکنی رفته ردیف بالای دندوناشو همه رو روکش کرده ک خوشگل بشع بعدک من اعتراض میکنم میگه من مرد هستم پول دارم میرم سرکار خرح میکنم کی ازخودم بهتر میگم بزار منم برم سرکار میگه نه