2777
2789
عنوان

فرم بينى بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 111032 بازدید | 154 پست
سلام،ببخشید دراز بودن بینیت از نیمرخ درست شد؟من سه‌ماهو نیم عمل‌کردم اما همچنان دراز😭 ممنوم میشم ج ...

سلام عزیزم خوبین ببخشید من الان پیامای شمارو خوندم مربوط به یکی دو سال پیش ک عمل بینی انجام دادین الان دقیقا مشکل من همونیه ک نوشتین
پروجکشن و ارتفاع زیاد بینی بعد عمل
خواستم بپرسم واسه شما درست شد؟ امیدی داشته باشم یا الکی میگن ک ورمه من الان ۲ هفته هست عمل کردم از وضعیت الانم اصلا راضی نیستم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم نوکش سربالا و تیز شده یک ماهه عمل کردم راهی هست از تیزی دربیاد 

سلام عزیزم شما تیزی نوک بینیتون درست شد؟منم مشکل شمارو دارم بینیم رو از پایین و نیم نگاه میکنم خیلی دراز شده یک ماهه عمل کردم

دقیقا مال منم خیلی تیزشده یه ماهی هس عمل کرذم نمیدونم چی کارکنم

بینی منم تیز شده مخصوصا از زیر که نگاه میکنم و از نیم رو دراز شده یک ماهه عمل کردم بینی شما همچنان تیزه؟

سلام میبخشین دراز بودن نوک بینیتون کم شد؟

سلام ببخشید درازی نوک بینی شما کم شد؟؟؟؟

من و عشقم ila گاهی میشود تمام زندگی را در آغوش کشید فقط کافی است تمام زندگی ات یک نفر باشد
عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

سلام عزیزم منم بینیمو عمل کردم بیست روز خیلی گنده هست ورم صورتم خوابیده اما بینی فکر نمیکنم ورم باشه خیلی سفت و پهنه

سلام عزیزم خوبین ببخشید من الان پیامای شمارو خوندم مربوط به یکی دو سال پیش ک عمل بینی انجام دادین ال ...

سلام عزیزم من الان وضعیت سه ماه پیش شمام .ببین چقدر حالم بده بینی شما خوب شد الان راضی هستی 

سلام.نوک بینی شما ورم بود؟درست شد؟بینی من نیمرخ داره دراز میشه.از روبرو خوبه ولی نیمرخ مخصوصا سه رخ ...

توروخدا عزیزم بینی تون خوب شد؟چند وقت بعد؟برای من از روب رو خوبه،ولی از نیمرخ تیز و دراز و سربالاست،الان چهار ماه و چند روزه عمل کردم،خیییییییلی ناراحتم😭

عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

سلام گلم شما مدل بینیتون چی بود? و چه مدلی عمل کردی؟

برا من گوشتی بود و طبیعی در اورده حالا نوک بینیم یکم پاینه هم سطح کلوملا نیس ۵۸ روزه عمل کردم یعنی نوک تعیر میکنه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

سلام دوستان 

من تقریبا یک ماهه که جراحی بینی کردم 

بینیم گوشتی با پوست ضخیم بود 

بالا و نوک بینیم پهن بود 

الان حدود یک ماه از جراحیم میگذره 

احساس میکنم بینیم هنوز پهن هست و فرم خاصی هم نداره 

تیغه بالای بینیم قبل از عمل پهن بود الانم حس میکنم هنوز پهن هست 

نمیدونم ورم هست یا واقعا اینجوری قراره بمونه 

من از دکترم خواستم خط کانتور. روی بینیم بندازه روز عمل هم بهم گفت به مرور زمان ایجاد میشه 

ولی الان از هرکسی سوال میکنم میگه فرم بینی همون روزی که گچ بینیت رو باز میکنی مشخصه 

ولی من سه هفته س گچ بینیم رو باز کردم ولی احساس میکنم هیچ فرم خاصی بینیم نداره و هنوز پهن 

دکترم میگه باید صبر کنی 

میخواستم بدونم خط کانتور و فرم بینی هم واقعا به مرور زمان تغییری میکنه یا نه ؟ چون پایین بینیمم هنوز یکم پهن هست 

من بینیم گوشتی هست 

خواهش میکنم کسی اگر تجربه داره بگه 

من احساس میکنم بینیم هیچ فرم خاصی نداره و هنوز گوشتی هست