2777
2789
عنوان

فرم بينى بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 111073 بازدید | 154 پست

نتیجه اصلی عمل بینی ب چسبش  نوع چسب زدن خییییلی رو دماغ تاثیر داره    ولی جدیدا برخی از دکترا میگن چسب نیاز نیست  من خودم تا ۶ ماه چسب زدم دکترم گفت یک تا ۳ ماه کافیه ولی خودم ۶ انتخاب کردم ۳ ماه اول شبانه روز ۳ ماه دوم فقط شب  واقعا عالی شد و جواب گرفتم   (چسب 3M)  و اینکه عمل دماغ ۶ تا ۸ ماه ورم داره  و هروز عکس روز قبل یا هفته قبلتو ک ببینی خیلی متفاوت تره

به حکمتش دل بسپار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

خدا رو شکر یکی مث من نوک بینی ش اوایل افتاده بوده 

من الان دوماهه عمل کردم نوک بینیم خیلی افتاده است ,مرسی امیدوارم کردید

خدا رو شکر یکی مث من نوک بینی ش اوایل افتاده بوده  من الان دوماهه عمل کردم نوک بینیم خیلی افتا ...

سلام خوبین شما هم دماغتون نوکش افتاده هس؟

یعنی واقعا درس میشه؟😭😭😭😭

من امروز ۱۷ روزه عمل کردم افتاده هس نوکش عمل اولم سربالا بود ها چون نوکش خیلی تیز بود دکتر گفتم نوک بینی رو یکم گرد کن ۱۷ روزه عمل شدم چسب و باز میکنم وحشت میکنم 😭😭😭😭😭😭 کلا بینیم بد شده