2777
2789
عنوان

فرم بينى بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 111032 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا دماغم نوکش خیلی گندس شنبه میخوام برم پیش دکتر حتما بهش میگم 

سلام.نوک بینی شما ورم بود؟درست شد؟بینی من نیمرخ داره دراز میشه.از روبرو خوبه ولی نیمرخ مخصوصا سه رخ خیلی نوکش درازه.من یه ماهه عمل کردم همش جلو آینه ام

سلام.نوک بینی شما ورم بود؟درست شد؟بینی من نیمرخ داره دراز میشه.از روبرو خوبه ولی نیمرخ مخصوصا سه رخ ...

نوکش ورم داره ولی بینیم جلوش گوشتی بود نه من از نیم رخ بینیم فندقی و قشنگه کلا راضیم

اون بخاطر فشار آتل بود من ۲ساله عمل کردم الان دقیقا عین همین عکسه😕😂😂 نوک بینی گرد و همش ورم

سلام.هنوزم هم نوک بینیتون گرد هست؟واسه منم یک سال و ده ماهه ولی خیلی گرد و ورم کرده است..

تا یکسال ورم داره چیه اخه ،این کلک دکترهاست تا طرف رو از سرشون وا کنن ، دماغ مگه میشه بعد اینکه بزرگ شد دوباره کوچیک بشه ،بینی بعد عمل تا حدودی ورم داره اونم ن زیاد ،دیگه نهایت ۶ ماه ورم بینی میخوابه ،بعضی ها گفتن نوک دماغمون بعد عمل افتاده بود بعد اومد بالا مگه چنین چیزی میشه ، معمولا نوک دماغ بعد عمل افتاده تر میشه نه اینکه بره بالا 

تا یکسال ورم داره چیه اخه ،این کلک دکترهاست تا طرف رو از سرشون وا کنن ، دماغ مگه میشه بعد اینکه بزرگ ...

من خیلی وقت بودش که به این تاپیک سر نزده بودم .

الان تقریبا یک سال و نیم از عمل بینیم میگذره و باید بگم برای منی که بینی گوشتی با پوست ضخیم داشتم دقیقا همینطور بود اوایل نوک بینی تا حدی افتاده بود اما الان بینی نرمال شده و اینکه اتفاقا ورم بینی من بعد از یک سال فروکش کرد .

هر بینی شرایط خاص خودش رو داره .

من خیلی وقت بودش که به این تاپیک سر نزده بودم . الان تقریبا یک سال و نیم از عمل بینیم میگذره و باید ...

سلام خانمی خوبین واقعا راس میگین من بارداول عمل کردم واقعا بینیم عالی بود فقط خیلی تیز بود بار دوم عمل کردم الان ۸ ماهه نوک بینیم افتاده هس واقعا یعنی جمع میشه و یکم بالا میره؟

مثلا ۴ ماه بعد عمل افتادگیش زیاد بود ممکنه درست بشه واقعا تصمیم دا م برای بار سوم عمل کنم 

سلام خانمی خوبین واقعا راس میگین من بارداول عمل کردم واقعا بینیم عالی بود فقط خیلی تیز بود بار دوم ع ...

سلام .

اگر ظاهر بيني تون قابل قبوله از عمل دوباره صرف نظر كنيد .

ممكنه شرايط بيني شما متفاوت باشه ، اگر ميخواد شبا زير بينيتون چسب بندازيد يا با پزشكتون مشورت كنيد .

براي من نوكش بهتر شد ...

سلام.نوک بینی شما ورم بود؟درست شد؟بینی من نیمرخ داره دراز میشه.از روبرو خوبه ولی نیمرخ مخصوصا سه رخ ...

سلام،ببخشید دراز بودن بینیت از نیمرخ درست شد؟من سه‌ماهو نیم عمل‌کردم اما همچنان دراز😭

ممنوم میشم جواب بدی

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

واقعا ممکنه جمع شه بالا؟ واسه من خیلی افتادست بینیم یک ماهه عمل کردم تنها امیدم اینه که جمع شه ولی همه میگن چند میل میاد پایین تر😭