2777
2789
عنوان

فرم بينى بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 111110 بازدید | 154 پست
سلاام. ببخشید مشکل بینی شما حل شد؟ منم 3 ماهه عمل کردم چسب میزنم خوبه ولی چند روز پشت سرهم نزنم بد ف ...

سلام ، من خیلی وقت بود اینجا رو چک نکرده بودم .

بله ، ورم بینی من تا حد زیادی فروکش کرد ، سه ماه زمان خیلی کمی هستش و حداقل دو سال زمان باید بگذره ، تنها توصیه ای که میتونم داشته باشم اینه که صبر کنید .

قطعا بینیتون خیلی کوچیک تر میشه .

عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

سلام میشه درمورد تغییرات بینیتون یکم توضیح بدین واقعا نوک دماغ کوچیک تر میشه و سربالا بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرم اصلی بینی بعد یکسال هست، بینی منم اوایل خیلی ورم داشت و نوکش افتاده بود ولی به مرور هم کوچ ...

عریزم من ۶ ماهه عمل کردم خیلی زشت شدم دماغم خیلی کوتاه سر بالا و کوچیکه 

سلام.نوک بینی شما ورم بود؟درست شد؟بینی من نیمرخ داره دراز میشه.از روبرو خوبه ولی نیمرخ مخصوصا سه رخ ...

عزیزم میشه جوابمو بدی؟

درازی نوک بینیت برطرف شد؟

منم دقیقا مشکلم همینه 

واقعا خیلی نگرانم

دماغ من بعد عمل خیلی بزرگ دارم افسردگی میگیرم این همه هزینه کردم2ماه عمل کردم هرکی من میبین میگ اصن ...

سلام عزیزم شما ورم بینیتون بهتره؟من یک هفته س عمل کردم اینقد بزرگه انگار دماغ قبلی خودمه باز کرده وبسته

بنظرتون بینی بعد چند وقت فرم میگیره .دماغ من فوق نچرال عمل شده اگر نگم عمل کردم هیشکی نمیفهمه تازه تعجب هم میکنن که عمل کردم باورشون نمیشه. فرمش قشنگ نشده خیلی ناراحتم الان شش ماه شده تقریبا 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام میشه درمورد تغییرات بینیتون یکم توضیح بدین واقعا نوک دماغ کوچیک تر میشه و سربالا بشه؟

سلام میشه باگذشت چندماه بگین نوک بینیتون چجوریه؟من ۵ماهه عمل کردم ولی نوکش قلمبه وافتادست وازنیمرخ دراااز