2777
2789
عنوان

ذخیره بندناف نوزاد

94 بازدید | 12 پست

سلام،خانومااگه کسی اینکارو برای فرزندش انجام داده وراضی بوده یانه بادلیل لطفآ منم راهنمایی کنید،زیادوقت ندارم باید تاشنبه تصمیمو بگیرم،ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دوست عزیز تا اونجایی که من بلدم اینه که بند ناف توش سلول های بنیادیه یعنی اگه بعد ۵۰سال فرزند شما غضروف های زانوش از بین بره و پادرد بگیره با تزریق این سلول بدن شروع میکنه به ترمیم خودش و درست میشه مثل روز اولی که از مادر متولد شدین

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عزیزم به راضی بودن یا نبودن نیست یکی تا اخر عمر به کارش نمیاد انشالله که هیچ بچه ای به کارش نیاد. واسه اینه که خدایی نکرده بچه مشکلات و بیماریهایی بگیره مثل سرطان یا بیماریهای مغزو استخوان یا مشکلات خونی اون موقع خیلی کمک میکنه

روانشناسی کودک
ببین دوست عزیز تا اونجایی که من بلدم اینه که بند ناف توش سلول های بنیادیه یعنی اگه بعد ۵۰سال فرزند ش ...

امااین خون تا25سال نگهداری میشه،واین موردی که شماگفتین بازسازی غضروفهای ازبین رفته روشامل نمیشه

امااین خون تا25سال نگهداری میشه،واین موردی که شماگفتین بازسازی غضروفهای ازبین رفته روشامل نمیشه

من اطلاعاتم در همین بود و من خود بند ناف رو گفتم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)