2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کجاشه گلم من که چیزی ندیدم

آخراش..

برای باطل کردن سحر، نماز حضرت زهرا رو بخون 14 شب پشت سر هم.

نیت: دو رکعت نماز میخوانم قربه عندالله

رکعت اول: یک حمد و ۱۰۰ سوره قدر (انا انزلنا)

رکعت دوم: یک حمد و ۱۰۰ سوره توحید (قل هو الله).

بعد سلام نماز بگو: السلام علیک ای خدام این نماز، شما رو قسم میدم به حضرت فاطمه زهرا خانم و پدرش و فرزندانش و همسرش، هر سحر و جادویی در حقم شده باطل کنید و موکلین سحر و ساحر را از بین ببرید و بختم را باز کنید.

نکات:

۱. نماز رو می تونی نشسته بخونی

۲. بهتره با دل شکسته و گریه دعای بعد سلام نماز خونده بشه

۳. باید ۱۴ شب پشت سر هم خونده بشه و فاصله نیفته

۴. احتمالا در این ۱۴ شب، خواب خاصی خواهی دید که نشان دهنده علت مشکلت هست و شاید محل سحرت یا کسی رو که طلسمت کرده رو تو خواب ببینی.

۵. به هیچ کس در مورد اینکه این نماز رو می خونی و خوندی، حرفی نزن. حتی صمیمی ترین دوستت.

ان شاالله جواب بگیری و منم دعا کنی. به این نماز شک نکن چون برای باطل کردن سحر خیلی معتبره

یا رب نظر توبر نگردد

تا یک هفته تو ی آبی ک میخورید، ۱۰ بار آیه الکرسی (تا عظیم خونده بشه)، ۷ بار سوره ناس، ۷ بار سوره فلق، ۷ بار سوره توحید بخونید و فوت کنید. می تونید تو یه بطری آب بخونید وبذارید تو یخچال تا استفاده کنید و هر وقت آب تموم شد، مجدد برای آب تازه سوره ها رو بخونید.

یا رب نظر توبر نگردد

اصلش اینه: دهنش رو بگیره رو سطح آب و سوره ها رو بخونه و هر سوره که تموم شد، خیلی ملایم فوت کنه به آب. اتمام هر سوره، یک فوت به آب

یا رب نظر توبر نگردد
آب رو آماده کنید و بذارید یخچال و نماز روهم بخونید

الهی خیر ببینی خواهر گلم دستت درد نکنه 😍😍😗😗😗😗😗😗😗😗🌹🌹🌹🌹🌹🌹 یه دنیا ممنونتم😗😗😗😗😗

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
الهی خیر ببینی خواهر گلم دستت درد نکنه 😍😍😗😗😗😗😗😗😗😗🌹🌹🌹🌹🌹🌹 یه دنیا ممنونتم😗😗😗😗😗

فدات عزیزم.خیردنیا و آخرت ببینی و از همه بلایامحفوظ باشی انشا الله

یا رب نظر توبر نگردد
فدات عزیزم.خیردنیا و آخرت ببینی و از همه بلایامحفوظ باشی انشا الله

فدات بشم که💗💙💚💛💜 همچنین شما عزیزدلم ❤❤❤

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
الهی دورت بگردم من ❤❤❤❤❤❤

خدا نکنه عشقم ❣❣❣

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘