2777
2789

اترینا دوس دارم

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت هیچکدوم 

فقط هر چی میذاری آیشن نذار آدم یاد آپشن میفته😂😂😂😂😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

آترینا

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 

اترین 

البته 

عطرین بیشتر پسندمه🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
آترین مگه اسم پسر نیست ؟؟؟

نمیدونم ولی فکر کنم اون ارتین 

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن....