بچه ها من بیشتر از ده روزه پریودم عقب زده. تو اقدام نبودم. سابقه بیماری زنان هم ندارم. آزم امروز منفی شد. علائم این که همش درد زیر شکم دارم حس میکنم الان پریود میشم ولی چک میکنم میبینم هیچی نشده. نوک سینه هام حساسه و درد میکنه. سینه هام ورم دارن یه کوچولو. یکی دو هفته پیش ترشحاتم زیاد شد یهو. خیلی احساسی شدم. هر لحظه ممکنه بزنم زیر گریه. یه هفته پیش بیبی زدم اونم منفی شد. الان خیلی نگرانم. کیست این علائم رو داره؟ به نظرتون چم شده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید تنبلی تخمدان داری یا پلی کسیتیک و شایدم اختلال هورمونی باید به یه متخصص زنان مراجعه کنی
دو سال پیش یه بار اینطوری شدم بعد ده روز پری اومد بعدشم دیگه منظم بود کامل. این سری که قرص ال دی رو قطع کردم یعنی یک سال پیش تقریبا پریودام یکی دو روز عقب جلو میزد. قبلنا سر ساعت بود. منم دیدم اکثرا میگن یکی دو روز طبیعیه زیاد سخت نگرفتم. حالا امیدوارم پلی کیستیک اینا نباشه. تو سایت حرفهای بچه ها رو میخونم به نظرم سخته.
احساساتی شدن قبل پریود چ کوفتیه دیگه من هربار بخاطر چیزای الکی کلی گریه میکنم این سری منبع اشکام خش ...
اووف واقعا. من امروز شوهرم بغلم میکرد گریه میکردم که بغلم نکن اذیت میشم. بغلم نمیکرد گریه میکردم که چرا بهم محبت نمیکنی. بیچاره امروز پدرشو درآوردم. آخرشم با هق هق گفتم من الان هورمونام بهم ریخته فقط هر کار میگم بکن بهم هیچی هم نگو