2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست

گوشیو بزار کنار همچین زرنگ میشی🤭

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
واییییی😐😯😯خب اینکه خوب نیس باید یه فکری کنی.من دوتایم سرکار میرفتم یه مدت تا ۸شب😐😐دهنم صاف شد ی ...

عزیزم شما اشتباه کردی. این چه راه حلیه

به جز دیسک کمر و گردن هیچی نداره

مگه هر روز هر روز مهمون می یاد که خونه برق بزنه

بعد مگه زن رباته یا جون اضافی داره تا ۸ شب کار کنه بعدم بیاد بشور بساب کنه. به تن و بدن خودت احترام بذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خانه دارم البته موقتا بخاطر بچه بعد همسرم جارو میکشه خوابوندن بچه هم نوبتیه اینکارم بخا ...

خوبه تینطوری...همسر من به زورررر و دعواااااا شاید ی کاری کنه...میگه من خسته ام...میاد فقط تلویزیون و تمام...

😊😊
بد اخلاق چرا؟کلا بد اخلاقی؟🤔🤔🤔😯😯😯

نمیدونم خیلی زود عصبی میشم البته بیشتر با همسرم با بقیه اینطور نیستم هستم ولی نه در این حد ، دست خودم نیست بیچاره شوهرم مرد خیلی خوبیه  ولی خب تحمل میکنه دیگه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وای اصلااااا درک نمیکنه...چه دعواهایی داشتیم ... میگفتم خوب منم هم بیرونم هم خونه..دیگه نمیکشم... ...

نه دعوا کن نه بیشتر از توانت کاری کن. اون بیرون کار می کنه شمام همین طور. کی گفته کار خونه مال زنه؟ تو اسلام که حتی زن خانه دار هم وظیفه خانه داری نداره. حالا عرفا زن خانه دار وظیفه داره اما شاغل نه. کار خونه وظیفه اونم هست‌ یه جوری با زبون خرش کن انجام بده اونم. مثلا بگو عزیزم تا من جارو می کنم دو تا تیکه ظرفو بشور 

به همسرت بگو میدونم کار خونه برای زنه بعد کاری بهش بده بگو لطفا انجام بده اگه چیزی گفت بگو نمیخوام خسته باشم برای شوهرم می‌خوام خانم خوبی باشم باور کن مردا محبت می‌خوان نه کلفت خودتو پیرنکن خانمی کن

نمیدونم خیلی زود عصبی میشم البته بیشتر با همسرم با بقیه اینطور نیستم هستم ولی نه در این حد ، دست خود ...

پس منشا خودشهههه...بگرد پیدا کن چی از شوهرت اذیتت میکنه که یهو عصبی میشی باهاش...

😊😊
عزیزم شما اشتباه کردی. این چه راه حلیه به جز دیسک کمر و گردن هیچی نداره مگه هر روز هر روز مهمون می ...

همون یه سال بود...خب نمیشه که خونه م کثیف باشه و خودم نامرتب. باید بیخیالی طی میکردم که من اصلا اگه خونه تمیز نباشه و مرتب خوابم نمیبره.خلاصه اون کارو کنسل کردم و یه مسیر دیگه انتخاب کردم... 

نمیدونم خیلی زود عصبی میشم البته بیشتر با همسرم با بقیه اینطور نیستم هستم ولی نه در این حد ، دست خود ...

منم همینطوریم البته دارم روخودم کارمیکنم بهترشم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
به همسرت بگو میدونم کار خونه برای زنه بعد کاری بهش بده بگو لطفا انجام بده اگه چیزی گفت بگو نمیخوام خ ...

هزار بار گفتممم...توی لحظه میگه خوب نرو سرکار...مگه من گفتم...

صدبار گفتم منم دلم میخواد همش تو خونه توی ارامش..کارامو انجام بدم...توام بیای تو ارامش...نه که بدو بدوووووو باشم...

درک نمیکنه واقعا.

😊😊