2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست
نمیدونم خیلی زود عصبی میشم البته بیشتر با همسرم با بقیه اینطور نیستم هستم ولی نه در این حد ، دست خود ...

اخلاقت تنده؟منم گاهی اینجوریم یه کاریو میکنه که ۱۲۴۵۶۷۸۰۶۵۳۲۱۵۸۸۸۹۸بار بهش گفتم اشتباهه یا نکن یا خوشم نمیادو‌‌لی انجام میده منم یهو اخلاقم هاپویی میشه باهاش😂😂😂😂😂

من اگه تا ساعت ۶ کار کنم به کارهای شخصی خودمم نمیرسم چه برسه کار خونه

دقیقااااا دیگه...فقطططط دارم بدو بدو میکنم...

میرسم خونه فقط لباس رو در میارم و بدو شام میزارم و ...شوهرم میرسه.

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه تینطوری...همسر من به زورررر و دعواااااا شاید ی کاری کنه...میگه من خسته ام...میاد فقط تلویزیون و ...

من ازش می‌خوام بااینکه خودم می‌تونم اما نمیخوام بدعادت بشه اول زندگیته هرطور عادت بدی همونطور میمونه اگه مخالفت می‌کنه بگو شما دستت قویه زور داری میتونی اینجارو جارو بکشی میخواستم خودم بکشم ولی زور ندارم

پس منشا خودشهههه...بگرد پیدا کن چی از شوهرت اذیتت میکنه که یهو عصبی میشی باهاش...

من وسواس دارم اونم هی ريخت و پاش  میکنه دیوونه میشم ولی تقصیر اون نیست من خیلی خیلی حساسم مثلا اگه جورابش رو زمین باشه میندازم  بیرون که دیگه تکرار نکنه باید بزاره  سرجاش 😥 یا گوشی روی میز نباشه باید جایی که من ميزارم باشه 😥😥😞 وگرنه عصبی میشم خیلی سعی میکنه رعایت کنه ولی گاهی وقتا خب خسته میشه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من معمارم دکوراسیون و .......کارم خیلی خسته میکنه واقعا انرژی میبره هم ذهنی هم جسمی...

افرین خوشبحالت والا شاغلیو دست تو جیب خودته

واینکه از لحاظم کارم حق  داری ک خسته بشی میتونی تایم کاریتو کم کنی یا یروزو بزاری درهفته برا نظافت خونه 

اخلاقت تنده؟منم گاهی اینجوریم یه کاریو میکنه که ۱۲۴۵۶۷۸۰۶۵۳۲۱۵۸۸۸۹۸بار بهش گفتم اشتباهه یا نکن یا خو ...

آره 😓 دقیقا مثل من 😅😅😅😅

من ازش می‌خوام بااینکه خودم می‌تونم اما نمیخوام بدعادت بشه اول زندگیته هرطور عادت بدی همونطور میمونه ...

میگه خسته ام...

نمیتونم...

مثلا ی دونه میگم میخ بزن..میگه بمونه جمعه..تازه جمعه هم اگه یادش بمونه...

اول میشینه فیلماشو میبینه اخرشم میگه ی روز خونه ام خسته ام نمیزاری...

😊😊
افرین خوشبحالت والا شاغلیو دست تو جیب خودته واینکه از لحاظم کارم حق  داری ک خسته بشی میتونی تا ...

کو که شوهرم قدر بدونه...

منبع درامد اصلی منم..بازم تو کارای خونه دستمو نمیگیره...

نمیتونم تایممو کم کنم بنا به شرایط فعلی...

😊😊
من وسواس دارم اونم هی ريخت و پاش  میکنه دیوونه میشم ولی تقصیر اون نیست من خیلی خیلی حساسم مثلا ...

دقیقا منم همینممممم 😂😂😂ولی خب میدونی خودمون داغون میشیم یکم راحت تر بگیر واقعا اگه جواربش یا  چمیدونم حولهش یه حای دیگه گذاشته باشه اونقدز اتفاق خاصی نمی افته...پس خ گیر نده منکه تصمیم دارم کمتر حرص بخورم بهخاطر این چیزای بی اهمیت

من وسواس دارم اونم هی ريخت و پاش  میکنه دیوونه میشم ولی تقصیر اون نیست من خیلی خیلی حساسم مثلا ...

پس جورابای شوهرت ازخودش برات مهم‌ترن

روزی سه بار هربارم ده تا بگو همه چیزم همسرمه و خوشحالیش من کاری نمیکنم ناراحت بشه جای پرت کردن جورابا اون زحمت رو بکش بذار سرجاش

میفهمم...

من از این چیزا به بی تفاوتی رسیدم...انقدرررر دعوا کردیممممم که الان میگم جهنم ...که خونمون شده بازار بی قانون ها...

جوری که من ذاتم این نبوده و حالا تو اذیتمم از این همه بی قانونی و بی نظمی

😊😊
دقیقا منم همینممممم 😂😂😂ولی خب میدونی خودمون داغون میشیم یکم راحت تر بگیر واقعا اگه جواربش یا &nbs ...

سعی میکنم ولی نمیتونم خودمو نابود میکنم میدونم ولی دست خودم نیست فکر کنم دیوونه شدم 😂😂😂😅😅

نمیتونم قضاوتتون کنم ولی بنظرم خودتون مایل نیستید که تمیز باشید.من برعکس شمام.فوق العاده حساس وتمیزم ازوقتی چشام بازمیکنم میرم سرکارای خونه وقبل مدتی هم شاغل بودم بازم همینجور بود بااینک دوشیفت بودم.ولی علاقه دارم خیلی علاقه دارم به هنرای اشپزی وشیرینی وترشی جات واینا.یکم بری تواینکارا عاشق ی کار خاصی میشی وبیشتر توجه میکنی