2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست

واییییی😐😯😯خب اینکه خوب نیس باید یه فکری کنی.من دوتایم سرکار میرفتم یه مدت تا ۸شب😐😐دهنم صاف شد یه سال ولی به کارام رسیدگی میکردم خب از استراحتم و فراغتم میزدم ک کارا خونه کنم.شمام این راه و داری

خستـــــه نباشی دلاور خدا قوت پهلوون.یه تکونی ب خودت بده.خواستن توانستن است

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال ها و پیج های انگیزشی زیاد نگاه کن

کم کم شروع کن

ظرف همون لحظه کثیف شد بشور

اینجوری جمع نمیشه و اینکه برای هرکاری تایم بزار مثلا بگو جمع و جور کردن امروزم باید کلا نیم ساعت طول بکشه

تایمر بزار و شروع کن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

من خیلی تمیز و مرتب ام يدونه فنجون تو سينک باشه خوابم نمیبره ولی عوضش بد اخلاق در حد المپیک یه چیز میگم یه چیز ميشنوي 😕 شوهرم دیگه عادت کرده البته حقشه هر چیزی رو باید هزار بار بهش بگی اه😐 اصلا خوب میکنم 😒😒😒

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

شماها ک کارگر میارین حتما خیلی پولدارین حالا بگین ببینم چقد هزینه کارگر میدین؟ 🌱

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

وقتی شاغلی و 6 عصر میای خونه چرا توجیه نداره؟ آدمی دیگه چرا باید هم بیرون کار کنی هم همه کارای خونه رو تنهایی، سخت نگیر به خودت، شوهرتم که انگار کمک میکنه، الکی از این حرفا نزن و عذاب وجدان نده به خودت

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

خوشبحالت که بی‌خیالی ،من چهار شب می‌خوابم نه صبحم بیدارم ، هر روز جارو و گردگیری میکنم کلا هر کاریو باید همون لحظه انجام بدم ظرف هم حتی یه لیوان همون موقع باید بشورم دو روز یه بار ظرفهای دم دستیو قوریو با وایتکس می‌شورم ، البته من بچه دارم ،هرشب قبل خواب برنامه ریزی میکنم ، روزی دو ساعت هم ورزش میکنم تو خونه ، ولی انصافا با بچه پدرم در میاد ولی نمیتونم بیخیال بشم ،شما هم فعلا بچه نیار تا وقتی که یه راه حلی پیدا کنی

عزیزم این چه حرفیه ماشالله بیرون کار می کنی درآمد می یاری تو خونه کارای خونه رو با همسرت نصف کن. ر ...

وای اصلااااا درک نمیکنه...چه دعواهایی داشتیم ...

میگفتم خوب منم هم بیرونم هم خونه..دیگه نمیکشم...

میگفت کاره خونه واسه زنه...

منم کلا بیخیال شدم...ولی از ته دل دوس ندارم این وضع زو..

😊😊