2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست
آخه دونفرآدم چه ریخت وپاشی میتونن داشته باشن؟من یه مدت درس میخوندم تاساعت پنج وشیش درگیرکتاب واینابو ...

اووووف.بازار شام میشه خونه ما...

نمیدونم والا چزا اینطوریه...

اصلا نگم واستون...

😊😊
استارتر منم الان دقیقا شرایط شما رو دارم منتها من شاغل نیستم و یه بچه یک ونیم ساله دارم و اینکه یکم ...

عزیزم میفهمم چی میگی...واقعا حتی نمیدونی از کجا شروع کنی و چطور جمع کنی..میفهممت..

اره واقعا نمیدونم بعضیا چطوری انقدر به همه جی میرسن و تمیز و مرتب هستن...

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف.بازار شام میشه خونه ما... نمیدونم والا چزا اینطوریه... اصلا نگم واستون...

اگه هم خودت وهم همسرت وقتی میاین خونه همه وسیله هاروسرجاش بزارین اصلاشلوغ نمیشه اگه توی تایم خاصی نمیتونی ظرفاروبشوری آشپزخونه روتمیزکن وظرفاروبزارسرجاش ولی ظرفای کثیفوبزارتوسینک بمونه گردگیری وجاروهم جمعه یکم وقت میخواد

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
اگه هم خودت وهم همسرت وقتی میاین خونه همه وسیله هاروسرجاش بزارین اصلاشلوغ نمیشه اگه توی تایم خاصی نم ...

چوب بستنی جون میدونی چیه...من خیلی اکی بودم..دیدم هسمرم واقعا بیخیاله و فقط میریزه و هرچی هم میگم گوش نمیکنه و همکاری هم نمیکنه...کلا اصلا انگیزمو از دست دادم.

ی جورایی واسم زور داره فقط من کار کنم توی خونه..

مثل زنای قدیمی که اب هم میدادن دست شوهرشون حتی لیوان اب هم بزنمیداره

😊😊
عزیزم بنظرم شما الان یه خونه تکونی اساسی بکن.بعدش دیگه نزار کثیف بشه. الان که کروناس و تو خونه ای ب ...

اره دقیقا حرفتون درسته این هفته هم که پریود شدم خیلی سخت بود واسم واسه همین کلی از کارهام موند کلی ظرف وگاز کقیف و.....خلاصه دیروز یکم سرحالتر بودم جمع وجور کردم بهتر شد ولی فقط دایمی نمیتونم از یه طرف بچمو ۱۱ روزه از شیر گرفتمش اون زیاد بهانه نمیگیره ازیه طرف بجز پریود درد سینه هم اضاف شده .....

انشالله سعی میکنم همینطور ک شما گفتین طبق برنامه پیش برم یادمه اولین بار ک کم کم تنبلی اومد سراغم هی ب خودم میگفتم اینجا هیچ کس ندارم ک بیاد خونم و همین واسم بهانه ای شد واسه تنبلی 

وگرنه قبل از ازدواجم خانواده پدرم پرجمیعت هستن وخیلی زیاد رفت وامد مهمون زیاد بود تمام کارها رو تنهایی انجام میدادم حتی واسه دو یا سه خانواده بزرگ غذا هم پختم و حتی یادمه مجردی ازجارو برقی بدم میامد وبا جارو دستی کمر دولا صبح وشب خونه پدرم جارو میزدم وگرد گیری و کلی لباس میشستم و هروعده غذا.....

اصلا فکرشم نمیکردم تا این حد روزی تنبل بشم ولی بجز بچه داری حس میکنم یکم بخاطر افسردگی هم باشه چون دوراز خانواده وفامیلم هستم کسی رو نمیبینم 

ولی انشالله ازاین ب بعد برنامه ریزی میکنم واسه خونه وزندگیم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم میفهمم چی میگی...واقعا حتی نمیدونی از کجا شروع کنی و چطور جمع کنی..میفهممت.. اره واقعا نمیدون ...

من بیشتر بعدازبچه دار شدن شدت گرفت تنبلی ام شما اگه بتونی ازالان خودتو عادت بدی واسه ننظم خونه خیلی خوبه چون بچه بیاد بزور اگه هنر کنی سرت رو شونه کنی مخصوصا اگه دست تنها هم باشی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چوب بستنی جون میدونی چیه...من خیلی اکی بودم..دیدم هسمرم واقعا بیخیاله و فقط میریزه و هرچی هم میگم گو ...

آره خب حق داری آدم خسته میشه ولی مهم حس خوبیه که بعدش بهت دست میده من خودم وقتی که بوی شیشه پاک کن میخوره بهم انگارخستگیم درمیره😄😄 بهش بگوامتحانی چندروزهمه چیوبزارسرجاش ببین چقدراعصابمون آروم تره اگه همه چیزوبزارین سرجاش اصلا احتیاجی برای وقت گذاشتن برامرتب کردن نیست  حالاشوهرمن انقدرکه پایبندمقرراته انگاری که پادگانه همه چی بایدسرجاش باشه 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
آره خب حق داری آدم خسته میشه ولی مهم حس خوبیه که بعدش بهت دست میده من خودم وقتی که بوی شیشه پاک کن م ...

هزارررر بار بهش گفتم...با زبون با دعوا...یادش میره

خوشبحالت که همسرت رعایت میکنه خستگی هم تو جون شما نمیمونه...

😊😊
هزارررر بار بهش گفتم...با زبون با دعوا...یادش میره خوشبحالت که همسرت رعایت میکنه خستگی هم تو جون شم ...

چی بگم والا فک کنم تنهاراهش همینه که یکیوبیاری تمیزکنه ولی خودتم سعیتوبکن حتماموفق میشی

مرسی عزیزم😍

امیدوارم که همسرتم به راه راست هدایت شه وریخت وپاش نکنه😘😘

عزیزم شما شاغلی و طبق حرفتون عمده درامد از شماست. شوهرتون باید با شما همکاری کنه.نمیشه که هم بیرون کار کنی و هم تو خونه و شوهرتون هیچ کمکی نکنه.اینجوری زودی از پا درمیای. به نظرم همون رویه کارگر گرفتنت خوبه و اگه شوهرت خیلی ناراضیه ،کمکت کنه با هم خونه رو مرتب کنین. والا هم پول بیاری خونه و هم کارای خونه رو بکنی اون موقع آقا دست به سیاه و سفید نزنه،این که نمیشه