2777
2789
عنوان

من جای شوهرم بودم ی روزم خودمو نگه نمیداشتم..بی تعارف

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 101 پست

منم همبن طورم و دقیقا هم توجیح داره چون انسان هستیم و خسته میشیم من که کار خونه رو وظیفه خودم نمیدونم که به شوهرم بخوام حق بدم ناراضی باشه من قبل از کرونا هفته ای دو بار میگفتم کارگر بیاد بقیه روزها رو هم با شوهرم دوتایی کار خونه رو انجام میدادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توخوبی ک.یکی از دخترای اقواممون ظرفای کثیفو میده زیره کابینت هفته ای ی بار ظرف میشوره.خیلی سیاست داره شوهرشم نمیفهمه.من باشم همون توروزه سوم ی چیزیش میفته زیره کابینت خم میشه میبینه ظرفارو.چن ساله ازدواج کرده اصلا نمیفهمه شوهرش خنگ

پناه بر تو ک بی واژه مرا میخوانی...

خوشبحالت والا شوهرمن همه جاام که برق بزنه بازیه جایی روپیدامیکنه میگه اینجاکثیفه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

من کارمیکنم و غرمیزنم دیگ خسته شدم تازه شوهرم از قصدمیگه تنبلی و فلان ازصبح ک پامیشم چشم بارمیکنم اول باید خونه تمیز باشه ک دست و دلم ب کاربره ولی باوجودبچم ب چشم نمیاد دیگ خسته دم

رنگ ولایتhaircolorist

من اوایل ازدواج تمییییز بودم.عالی بود همچی تا اینکه زلزله میشد همش روزی چندبار ماهم طبقه دوم و خیلی تکون میخوردیم

من دیگه دوماه تمام خونم نرفتم پر خاک شده بود.و منم نمیدونم چم شده بود دیگه رغبتی برا کار خونه و کلا چیزا نداشتم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

با کمی برنامه ریزی میتونی به همه ی کارات برسی... ظرف هم سعی کن موقع آشپزی همون لحظه بشوری تا زیاد نشه... خونه رو فعلا که دونفرین ریخت و پاشی نداره هفته ای یک بار هم جارو کنی کافیه... هروقت از سرکار میای سعی کن وسایلتو سرجاش بزاری هرچیزی رو برمیداری بعدش سرجاش بزار تا ریخت و پاش نشه

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄