2777
2789
عنوان

از بچم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 133 پست
سر اینکه چرا قارچ مونده خریدم سر اینکه میگه خانوادتو حذف کن حتی بهت زنگم نزنن بهشون زنگم نزن

من فکر میکنم . قارچ بهونشه. دلش از جای دیگه پره

دلش از خانوادت پره؟

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی اومدی خونه پدرت باید شبو میموندی فردا که شوهرت رفت سرکار یا جایی بچه رو بر میداشتی و میرفتی خونه پدرت

ببین چی بهت میگم صبح پاشو برو خونت نزار ادامه پیدا کنه بچتو که دیدی بعد از ظهر شوهرت رفت بیرون بچه رو بردار تاکسی بگیر برو خونه پدرت حادش جا نیاد

همین دخالت خواهر شوهرو مادر شوهره که باعث میشه پسرشون بچه رو نده اگه حمایت نکنن شوهر بچه رو میده به ...

نه کامل ننوشتم..اگر کسی رو نداشته باشه...بچه رو مجبوره بیاره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
اخه کتک ب چ دلیلی..منم تازکی ی کتکی خوزدم.البته اعصابم خورد شد فحش دادم...مردای عصبی نباید باهاشون د ...

من هییییچ حرفی نزدم به خدا هیچی نگفتم 

بچم کوچیکه میچسبه بهم نمیزاره کار خونه بکنم اینم انتظار داره همه چی براه باشه وقتی نمیشه روزگارم اینه هفته ای دوبار کتک میزد قبلا

همین دخالت خواهر شوهرو مادر شوهره که باعث میشه پسرشون بچه رو نده اگه حمایت نکنن شوهر بچه رو میده به ...

چرا اینجوری میکنن بعضیا چی بهشون میرسه یه دختر با یه امیدی ازدواج میکنه چرا باید مورد آزار و اذیت قرار بگیره چی بهشون میدن😔

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
چرا اینجوری میکنن بعضیا چی بهشون میرسه یه دختر با یه امیدی ازدواج میکنه چرا باید مورد آزار و اذیت قر ...

خیر نمیبینن شک نکن ولی چی به روز مادر میاد مهمه اخه خودم مشابهش برام اتفاق افتاده