2777
2789

برای یکی از درس های معارف دانشگاه باید دونفر دونفر گره میشدیم

بعد جلسه ی قبلش من نبودم ،توی گروه اعلام کزدم کسی اگه همگروهی نداره بیاد با من

ی دختره بهم پیام داد 

حالا امروز ک کلاس داشتم هعی سر میچرخوندمش پیداش کنم پیداش نمیکردم تا اینکه خودش اومد پیشم پشمام ریخت 

انگار یه ادم دیگ بود😂

نکنین این کار هارو واقعا ضایع اس

من خودم ب شدت معمولیم ولی دیگ با خودم اوکیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما والا روز اول بهمون گفتن عکس سه در چهار شناسنامه بزارید پروفایل برای همین همه درواقعیت بهتر بودیم 💔😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

واسه همین چیزاست دوست ندارم با فیلت.ر عکس میگیرم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

باز خداروشکر شما عکس خودتو گذاشتی تونستت پیدات کنه وگرنه جفتتون حالا حالاها باید دنبال همدیگه میگشتی ...

اره والا

هعی بهش میگفتم بابا نیستی کدومی

تا اینکه خودش اومد پیشم