2777
2789
عنوان

از بچم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 133 پست

فقط برو پزشکی قانونی کوتاهی نکن .این مدا رو باید سپرد دست قانون تا برای همیشه آدم شن .حالا اگه دوست نداری کارت به دادگاه پاسگاه نکشه .فقط برو که  جواب پزشکی قانونی رو داشته باش و اونجا پرونده داشته باشی این مدارکارو داشته باشو جمع کن برای روز مبدا خوبه .حتما حتما برو

سر اینکه چرا قارچ مونده خریدم سر اینکه میگه خانوادتو حذف کن حتی بهت زنگم نزنن بهشون زنگم نزن

بنظر من همسرتو از زندگیت حذف کن.انشالله نابودبشن مردایی که مردونگی رو تواین رفتارامیبینن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها 

ممنون که جویای حالم شدین 

امروز رفتم پزشکی قانونی و پاسگاه مراحل اداری کارامو انحام دادم منتظرم فردا پس فردا حکم قاضی بیاد و بچمو بگیرم . احتمالا هم فردا میرم دادخواست طلاق و مهریمو انجام بدم 

خواهرش امروز زنگ زده بود قراره بعد از ظهر بیاد باهم صحبت کنیم 

آره فردا میرم تشکیل پرونده و پزشکی قانونی  میرم تا تهشم میرم هر اتفاقی هم بیفته میرم

اسی چی شد؟کارت ب کجا رسید؟گرفتی بچه رو؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سلام بچه ها  ممنون که جویای حالم شدین  امروز رفتم پزشکی قانونی و پاسگاه مراحل اداری کارا ...

چی شد اومد؟حرف زدین؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
نه هنوز  موند فردا

اخخخی😔😔انشاءالله ک هر چه زودتر بچه تو بغل بگیری

سلام بچه ها من برگشتم خونم پیش بچم   الهی فداش بشم اصلا خیلی بی قرار بوده  بازم از همتو ...

خداروشکر عزیزم

اخلاق همسرت بهتر شده؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍