2777
2789
عنوان

از بچم دورم

1826 بازدید | 133 پست

سلام بچه ها 

من قبلا نی نی سایت بودم ولی شوهرم فهمید کاربریمو ترکوندم . 

شوهرم امروز نزدیک ۲ ساعت کتکم زد آخر سر نتونستم تحمل کنم فریاد زدم و کمک خواستم بالاخره مامانم اینا اومدن و آوردنم خونه 

من بچه ۱۹ ماهه دارم اونو شوهرم نزاشت بیارم 

چه کنم از غصه خوابم نمیبره 

بچم شیرخواره شیر خودمو میخوره 😔😔😔😔

😔

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواتون سر چیی بود؟

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

نزار بفهمه نقطه ضعفت بچته

وگرنه تا آخر عمر با بچه اذیتت میکنه😟

بچه ها دلم داره میترکه 

اخه کتک ب چ دلیلی..منم تازکی ی کتکی خوزدم.البته اعصابم خورد شد فحش دادم...مردای عصبی نباید باهاشون دهن ب دهن بشی وگرنه مغزشون غیر فعال میشه خشمشون قعال میشه