فقط موقعی که اومدن زیاد خودتو درگیرشون نکن کارای خودتو بذار تو اولویت بذار شوهرت خستگیتو ببینه برو تو اتاق بشین کاراتو انجام بده خلاصه معذب و ناراحت بودن خودتو نشون بده قشنگ همه برنامه هات اولویت باشه
خدابیشتربده بهتون .کاش اگه آدم دور هم جمع میشه همیشه باخوشحالی جمع بشه.دورازجون ناراحتی نباشه.همه چی درست میشه.من که هروقت مهمون میاد هنوز نرسیده شوهرم میگه ببین این آشپزخونه اینم شما هرکاری میخواین بکنید به امید مامان....نشینید اون بچه کوچیک داره یه غذایی درست کنید یه لقمه هم به مابدید.حالا هرکی که میخواد باشه.منم راحت ت ت ت.خودشون غذادرست میکنن.ظرفارومیشورن و......
میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...
روش نمیشه ما قرنطینه ایم وگرنه میرفتیم مسافرت مشهد سوییت میگرفتیم قصد ده روز میکردیم
عزيزم من رك با شوهرت صحبت كن مهمون كه يكماه نميشه اونم اينهمه ادم كه تازه كار هم نميكنه بگو اومدن خودت بايد جمعشون كني بزار ناراحت بشه بهانه كرونا و اينا رو هم نيار چون الان نيومدن دو ماهه ديگه ميان بايد جوري كني كه كلا بفهمن نهايت چهار پنج روز بيشتر نميتونند بيان با شوهرت صحبت كن اگه قانع شد كه هيچي اگر قانع نشد بشين سرجات تو خونت اما يه ليوان جابه جا نكن بزار شوهرت انجام بده ببين خودش دو روز طاقت مياره؟
اسی سرکاریه؟؟؟ مثلا یه ماه بیان اونجا وایسن که چی بشه ،،،،،،کار دارن ؟؟؟؟شونرش بیکاره؟؟؟بچه اش ب ...
نه بخدا راهشون دوره مثلا واسه تفریح میان وقتی میان بزور باید برن پارسال عید اومدن نتونستیم مسافرت بریم ده روز بعد عید رفتن از الان افسرده ام وگرنه خونم بزرگه همه میان میمونن خودمم مهمون دوس دارم ولی از پررویی بدم میاد
ممنونم به شوهرم گفتم تاثیری نداره میگه چیکارشون کنم بعدم شوهر من دست به کار نمیزنه همش بیرونه
خوب پس اگه شوهرت كاري نميكنه چرا خودت رو عذاب ميدي كه شوهرت ناراحت نشه شما هم كار خودتو بكن بزار ناراحت بشه
از خواب بيدار نشو يه ليوان برندار از صبح تا شب بزار گشنه بمونه بزار شب شوهرت بياد خونه ببينه غذا نيست بگو به من ربطي نداره يا شوهرت محبوره درست بكنه يا خواهرشوهرت