2777
2789
نه بخدا راهشون دوره مثلا واسه تفریح میان وقتی میان بزور باید برن پارسال عید اومدن نتونستیم مسافرت بر ...

بی رودرواسی باید خودت بهشون بگی، بگو خیلی دوست دارم تشریف بیارید ولی نمیتونم یکماه رو در خدمتتون باشم، برام واقعا سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبرههههه راه نده وسلام یه روز دوروزم نه یه ماه اه اه

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@
نه بخدا راهشون دوره مثلا واسه تفریح میان وقتی میان بزور باید برن پارسال عید اومدن نتونستیم مسافرت بر ...

به شوهرت بگو کارگر بگیره بیاد کمکت اگه کسی کمکت نمیده 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ما وضعمون خوبه برا همین همش میمونن

موقع تدریس آنلاینت حتما برو تو یه اتاق و درو ببند و مودبانه بگو که سر و صدا نکنن ، چند روز به همین صورت بگی باید پاشه بره پی کارش ،اگر هم ناراحت شد یا چیزی گفت حق به جانب بگو کارمه و مدیون بچه های مردم میشم برای آموزششون

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

زنگ بزن بگو مشکوک به کرونا هستم اگر من گرفته باشم همگی ناقلیم نیایید به خاطر خودتون میگم بعدم پیازداغشو زیاد کن پشت تلفن سرفه بزن .البته دور از جونتون. (هر چند منو شوهرم گرفتیم خوب شدیم.)

مشكل همسرتونه اصلأ وضع مايتون عااالي،خونه بزرگ چه ربطي داره به اينكه شما يك ماه بشور و بپز كنين اونم واسه كسي كه كمك هم نميكنه ميان تعطيلات سالانه؟؟؟جدا ازون شوهرتون سركار نميره مگه شوهر خواهرش كجا ميمونه؟؟راحتي شما كجاي اين داستانه؟بي درك بودن بعضيا واقعأ شاهكاره،شوهرتون اهميت نميده به شما اونا هم به خودشون اجازه ميدن يه ماه چمدون ببندن بيان،بهترين كار اينه كرونا رو همون اول بهونه ميكردين 

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧