همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی تو عقد رابطه داشته باشی اگه مشکلی پیش بیاد این دختره که باید بسوزه وبسازه چون با همه ی روشن فکر ...
چرا بدبخت. وقتی مهر طلاق به پیشونی یه زن میخوره، دیگه چه فرقی میکنه باکره باشه یا نه؟ اصلا چه اهمیتی داره. به هر حال اون خانم مطلقه است، حتی اگر اسمی هم توی شناسنامش نباشه، باید برا ازدواج بعدیش، حقیقتو بگه. وقتی کسی بدونه تو قبلا شوهر داشتی، این احتمالم میده که رابطه هم داشتی. با این فرضیه تو رو انتخاب میکنه. پس به نظر من فرقی نداره
وایی اینا که چیزی نیس من دختر خالم تو عقد حامله شد بعد که فهمید حامله هستش دیگه باشوهرش تا اخر 9ماه رابطه نداشت بعد خالم میگف خو چرا رابطه ندارین دیوانه حالا ک زدی بدبختمون کردی رابطه نداری😦بعد دختر خالم گف اخه شوهرم گفته اگ دوباره رابطه داشته باشیم بچه دوقلو میشه😐😐😐😐😐خالم انقدر خودشو ناخن کشید که بیهوش شد
قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
چرا بدبخت. وقتی مهر طلاق به پیشونی یه زن میخوره، دیگه چه فرقی میکنه باکره باشه یا نه؟ اصلا چه اهمیتی ...
درسته بالاخره شوهرداشته حالا رابطه داشته یانه یا هرمدلش کسی که میخوادش دیگه فکر همه چیو میکنه.باکره بودن تودادگاه ثابت میشه بیشتر بخاطر مهریه است که کامل تعلق بگیره یا نصف