2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده لطفا بيايد مشاوره بديد+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 204 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐چه پر روعه میگه باید بیوه شی تا برلت خرف در بیارن😐😐عزیزم برا خودت ارزش قاعل باش طلاق بگیر یه زندگی بساز ک تو کف بمونه پ این حرفا چیه بت میزنه

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
از طلاق خيييييلي ميترسم و از جدايي بدم مياد

دقیقا نقطه ضعفتو گرفته که اینقدر پر رو شده😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بنظرم طلاق بگیر وقتی هرشب فحش میده بخودت و خانوادت مهریه هم بگیر این زیادی گردنش کلفت شده دست پیش گرفته پس نیفته با سوابق درخشانش حق طلاق و مابقی حق و حقوق ب نفع توئه این ازون مردایی هست ک بعد طلاق میشنه ابروی طرف وخانوادشو میبره و حرف درمیاره پست فطرته

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
برا چی التماس همچین مردی را میکنی بذار و برو بابا ...اون باید بیاد دنبال تو حالا خوبه که بچه نداری . ...

باید اتفاقا با سکوت و بیخبر بزاره شوهرشو،،،،تا شوهرش دنبالش بره،بقول معروف دندوناشو شمرده....همش داره التماس میکنه

اه چرا منت میکشی؟ معلومه پررو شده، تو خیلی سرد بهش بگو اکی برو دنبالش منم از زندگی با تو خیری ندیدم، ببین چطور برمیگرده میفته به پات

ولی یادت باشه بگی اون بره دنبالش که مهریه تو بتونی بگیری

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

زیادی موش شدی جلوش.البته ببخشید.یعنی چی؟؟نکن این کاروبامن اذیتم نکن.چرامظلوم میشی جلوش؟من اصلاازاون کاربرانیستم ک میگم برکطلاق بگیرولی گلم اگ ب این زندگی ادامه بدی برات متاسفم،مردن بهترازاین زندگیه.ی کم عزت نفس داشته باش بابا عه.ببخشیدولی حالم بهم خوردازاینکه بی دفاع درمیای جلوش.شغلم ک داری پس لازم نیس فکربعدطلاقت باشی سوارت شده خاهر.

ب بعضی ها حتی نباید ری د.برنزه میشن فردابرات قیافه میگیرن  

دختر چته؟ 

هنه چی داری خودتو باز سبک میکنی 

گور یاباش کرده چیشو میخوای؟ 

دیگه یه مرد باید چی بگه که ولش کرد؟ 

خانوم محترم لیاقت عشق و محبتو برا خودت نمیبینی لا اقل احترام و حرمت برا خودت قائل شو، همین شماهایید این مردارو اینقدر پرو کردین، بشین تنها و با ارامش زندگیتو بکن، اصلا شاید بعدش یکی اومد صد برابر بهتر، این نرخره نه شوهر 😑

از طلاق خيييييلي ميترسم و از جدايي بدم مياد

بی خود که می ترسی

ببخشید ها ولی آدم جلو همچین ادمی اینقدر التماس می کنه. با آون پرونده زیباش. یکم به خودت بیا. همین ها رو نگه دار و برو دادگاه طلاق بگیر جونت رو آزاد کن

واااای دیگه تحمل این تاپیکو ندارم من رفتم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید