2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده لطفا بيايد مشاوره بديد+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتوحقیرنکن

بزاراون منتت وبکشه والتماست کنه

پیام نده

من جات بودم براتنبیهش گوشیموبرامدتی خاموش میکردم ومیرفتم سفرتاپوستش کنده شه وازین غلطانکنه

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

حالم از شوهرت بهم خورد 

چقد من من میکنی

چقد تحقیرت میکنه

چقد ادعای اقابالا سر بودن داره

ولش کن بره گمشه مرتیکه رو

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

خب راضی نبود نباید میرفتی عزیز من حالا هم که فکر کردی کارت درسته ورفتی دیگه التماس کردنت برا چیه ...اون الان افتاده رو دنده لجبازی وبا التماسهای تو جری تر میشه...خواهشا عزت نفست رو حفظ کن واز راه درستش وارد شووو نه عجزوالتماس...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

واقعا برای چی با این عتیقه موندی جای سواله واسه م😐

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

مقصر صد در صد خودتی ک انقد دست زیر گرفتی خودتو بی ارزش کردی 

با مامور برو در خونه براش صورتجلسه کنن ک قفل درو عوض کرده بعدم برو نفقتو بزار اجرا جواب گوشیشم نده بگو دادگاه میبینمت بعد ببین جاتون برعکس میشه یا نه 

چ دریدس شوهرت 

خیلیه ی دختر از ابروش بگذره از ی پسر شکایت کیفری کنه ببین چ ب سر اون دختر بدبخت اورده 

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

وا تو که حقوقم داری منت این ادم .....برا چی میکشی ولش کن همون اول که اون دروغ وحشتناکو بهت گفت باید تمومش میکردی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم