2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده لطفا بيايد مشاوره بديد+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 204 پست

حقته عزیزم بسوز و بساز. چون خودن بهش رو میدی انتظار داری ما چه کمکی بکینم. ادم وقتی میخاد ازدواج کنه اولا با یه نگاه شوهر انتخاب نمیکنه خوب تحقیق میکنه .بعدم حالا که ازدواج کردی هم داری راهو اشتبا میری. اینقد ازش اتوداری که نمیتونه جم بخوره از جاش . میتونی بری حتی بگی قبل عقد با تو با دختره ارتباط داشته. بعدشم اینفد رو دادی که تورو از خونه انداخته بیرون 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شت😑عزیزم چرا التماس؟ 

درکت میکنم سخته ولی هرچقدر التماس کنی اینا حارتر میشن😑

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
باید اتفاقا با سکوت و بیخبر بزاره شوهرشو،،،،تا شوهرش دنبالش بره،بقول معروف دندوناشو شمرده....همش دار ...

اتفاقا بخدا اون اصلا پول نداره حداقل من حقوق ثابت دارم تنها پول پيش خونه هست كه اون هم به نام خواهرش زده 

من حداقل ٢٠ميليون طلا دارم خونه مادرم گذاشتم 

از طلاق خيييييلي ميترسم و از جدايي بدم مياد

ببین بهش یک کلمه بگو باشه طلاق ولی قبلش مهریمو تا قرون آخر باید بهم بدی..بگو هر موقع رفتی شکایت کنی برا طلاق بیا دنبالم با هم بریم منم باید دادخواست تنظیم کنم برای نفقه ..چون هیچ خرجی بهم ندادی..بذار چشاش بشه چهارتا.بیوفته به غلط کردن

تو رو خدا انقد التماس شوهرتو نکن..اون داره عذابت میده طبیعی ترین حق زندگیتو ازت میگیره بعد تو همچنان داری خواهش میکنی باهاش حرف بزنی؟؟؟

من باشم چنان بلایی سرش بیارمممم

اگه پیامی ویسی چیزی ازش داشتی که داره توهین میکنه بهت نگهش دار

Kiziim
😐😐چه پر روعه میگه باید بیوه شی تا برلت خرف در بیارن😐😐عزیزم برا خودت ارزش قاعل باش طلاق بگیر یه ز ...

دارم فکر میکنم کی قراره براش حرف دربیاره؟چهارتا آدم با سطح فرهنگ و تفکر همین آقا لابد،حرف آدمهایی مثل ابشون چه ارزشی داره؟همین الانم شوهرش هزارتا حرف داره بهش میزنه!دیگه بدتر از اینا قراره بشنوه؟

ببین من اگه بودم بخدا کاری میکردم به گوه خوردن بیفته چرا با همچین ادمی داری زندگی میکنی و جوونیتو هدر میدی آخه چه دوست داشتنی تا بچه نداری جداشو. نذار یه بچه بیاد و تو این تنش بزرگ بشه 

من هیچوقت هیچ کسو به طلاق تشویق نمیکنم طلاق اخرین راه حله ولی فکر کن این ادم میتونه پدرخوبی برا بچه ات دراینده بشه؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

استارتر ناراحت نشی اما برات متاسفم که التماس مردی رو میکنی که به خودتو مادرت میگه جن... 

بااینکه دستت تو جیب خودته خرج خودتو خودت داری میدی واستادی داری التماسش میکنی که بذار برگردم تا بازم ازش فحش بشنوی؟واقعا که

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
خب راضی نبود نباید میرفتی عزیز من حالا هم که فکر کردی کارت درسته ورفتی دیگه التماس کردنت برا چیه ... ...

چه قدر هم که شما ملکه ای. از هر کنیزی کمتری. غلط کرده راضی نبوده. زن خونه مادرخودشم حق نداره بره؟