2777
2789
عنوان

بچه ها من خالم خيلي بده دارم ديوونه ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 50 پست
 سر همه چي . سر اينكه نميتونيم با هم باشيم سر اينكه وقت ندارم و بي حوصله ام

آخی عزی م.خب شوهرت باید درکت کنه..ولی بخاطر زندگیت تحمل کن و باهاش راه بیا هرچند سخت باشه

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
هيچ وقت خوب ميشم ديگه؟؟

آره چرا خوب نشی من خودم یسال ونیم یجوری بودم الان بهترم سعی کن کمک بگیری یساعت دوش بگیر بخودت برس بچه بده مادرت یا کسی بیادنگهش داره یکم بریدبیرون باماشین چون کرونا الان رعایت کن.یکم باشوهرت خلوت کن حرف بزن حس دخالت بگو وابنک حتما چکاپ برو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه احتمالا چون من واسه هردو بچم همینطور بودم ولی بعد یه مدت مثل قبل میشه فقط سعی کن روحیه تو از دست ندی خصوصا اگه بچه اولته که تجربه هم نداری ولی گفتم دیگه خوب میشه نگران نباش 

منم وصع تورو داشتم فک کن خیانتشم همون موقه رو شد دیگه میخواستم بمیرم

من حامله بودم دبدم با رن همسایمون چتاشو خیلی حالم بد سد ولی بازم اون موقع بعدش دوباره یه محبتی بهس داستم الان مرده و زنده اس اصن برام فرقی نداره

سر همه چي . سر اينكه نميتونيم با هم باشيم سر اينكه وقت ندارم و بي حوصله ام

عزیزم بعد از بچه دار شدن زندگی دو نفری از اون حالت آرامش و نظم و خلوتهای دونفره درمیاد و یه کم از دست در میره ولی باید مدیریتش کنید تا یه ندت دیگه دوباره به شرایط عادت میکنید نگران نباش عزیزم فقط سعی کن یه روزایی در هفته بچتو به کسی بسپاری و وقتتو با شوهرت بگذرونی و کارای اینجوری تا زندگیتون بیوفته رو روال 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
منم همش میبینمت اتفاقا😂

جدی😂

چ خوب

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خب افسردگی گرفتی واضحه ولی متاسفانه به خاطر کرونا نمیشه رفت مشاوره حضوری ببین میتونی مشاوره تلفنی خو ...

اخه از نظرم كاراي شوهرم غير منطقيه نه من ،، مثلا تو اين اوضاع با بچه نوزاد هفته اي دو شب تا ٤ صب من و اين بچه تو خونه مادرشوهرم يا خواهر برادراي شوهرميم تا به شوهرم شكايت ميكنم ميگه نميشه كه بخاطر بچه از همه خوشيامون بگذريم 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

عزیزم ببین من باشوهرم رابطم خیلی خوبه گاهی اوقات داعوا میکردیم نمیگفت چیزیم همش بهونه میگرفت سراخر فهمیدم مث بچه هاس دوس داره توجه بهش بشه فاصله میگیری واس خودش ناراحت میشه یا خیالای دیگ میکنه وقتی دعوا یا بحث میکنه میفهمم ک یه چیزی میخواد الان بخاطر شرایط بارداریتو زایمان یکم فاصله افتاده بینتون واس همین عب نداره یجوری باهاش گرم بگیر مشاورم میگفت گاهی وقتا باید کوتاه بیای میگفت اگ دوسش داری بگذر ب چیزای خوب فک کن باهاش حرف بزن بگو عزیزم نمیخوام بحث کنیم من دوست دارم بگو مشکل چیه باهاش حرف بزن ازش بپرس بزار بدونه براش مهمی ک میپرسی 

آره چرا خوب نشی من خودم یسال ونیم یجوری بودم الان بهترم سعی کن کمک بگیری یساعت دوش بگیر بخودت برس بچ ...

چكاپ چي؟

والاالانم همینطورم عصبی وپرخاشگر بشدت وچندبرابرازقبل زودرنج تر  طبیعیه بخاطربچس همش فقط بایدص ...

اوف دقيقا

چكاپ چي؟

همین آزمایشهای ک کفتم بده بخصوص تیروئید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آخی عزی م.خب شوهرت باید درکت کنه..ولی بخاطر زندگیت تحمل کن و باهاش راه بیا هرچند سخت باشه

شوهرم دركم نميكنه انگار اونم افسرده شده ديروز ميگفت ميخام برم داد بزنم بگم من زنمو ميخام همون زن قبليمو ميخام😔

اخه از نظرم كاراي شوهرم غير منطقيه نه من ،، مثلا تو اين اوضاع با بچه نوزاد هفته اي دو شب تا ٤ صب من ...

وای تا ۴ صبح چی میگین ،خب این اشتباهه ولی خب آدما بعد زایمان زودرنج تر میشن خودم کلی با شوهرم دعوام میشد البته اون بنده خدا همیشه سکوت میکرد .میگذره این دوره هر چند خیلی سخت ولی میگذره

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙