2777
2789
عنوان

بچه ها من خالم خيلي بده دارم ديوونه ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 50 پست

آژمایش تیروئید.ویتامین د۳ وکمخونی بده کمبود این چیزا آدم زودرنج وحساس وعصبی میکنه بخصوص کمبود آهن بیخوابی هم موثر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر فعالی همه جا میبینمت از بعدازظهر 😂

ن دیگه خدایی ی ساعت میرم دو ساعت بعد برمیگردم 😂😂

هروقت کار ندارم میام 😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من ۱ماه ونیمه هفته اول انقد عصبی بودم همش بحث داشتیم خداییش شوهرم خیلی رعایتمو میکرد خودم حساس شده بودم کم کم خوب شد همه چی الان ک بهش فکر میکنم میفهمم حساس شده بودم نسبت ب همه چی اما اون موقع یه فکرای دیگه میکردم

منم وصع تورو داشتم فک کن خیانتشم همون موقه رو شد دیگه میخواستم بمیرم

واي خداي من ... خيلي متاسفم اگه با تاپيكم يادش افتادي عزيزم

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

خب افسردگی گرفتی واضحه ولی متاسفانه به خاطر کرونا نمیشه رفت مشاوره حضوری ببین میتونی مشاوره تلفنی خوب پیدا کنی ازش کمک بخوای

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من دوماهه زایمان کردم  وضعم از تو زیاد خوب نیس

واقعا؟ قبلا رابطتون چطور بود؟ سر چي دعوا ميكنين؟

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
كي خوب شدي؟؟

والاالانم همینطورم عصبی وپرخاشگر بشدت وچندبرابرازقبل زودرنج تر 

طبیعیه بخاطربچس همش

فقط بایدصبرمون وببریم بالا ودخالتای دیگران وخودهمسربرانگه داری فرزندکه بااون نگه داشتنشون🤪😒🙄ادم عصبی میشه ورابطه هم خراب

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃