٤ ماهه زايمان كردم رابطه ي فوق العلاده عاشقانه و خوبي داشتيم با شوهرم از بعد از زايمانم ولي همش دعوا داريم از هم دور شديم ... من چكار كنم دارم دق ميكنم
آژمایش تیروئید.ویتامین د۳ وکمخونی بده کمبود این چیزا آدم زودرنج وحساس وعصبی میکنه بخصوص کمبود آهن بیخوابی هم موثر
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱ماه ونیمه هفته اول انقد عصبی بودم همش بحث داشتیم خداییش شوهرم خیلی رعایتمو میکرد خودم حساس شده بودم کم کم خوب شد همه چی الان ک بهش فکر میکنم میفهمم حساس شده بودم نسبت ب همه چی اما اون موقع یه فکرای دیگه میکردم
خب افسردگی گرفتی واضحه ولی متاسفانه به خاطر کرونا نمیشه رفت مشاوره حضوری ببین میتونی مشاوره تلفنی خوب پیدا کنی ازش کمک بخوای
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙