2777
2789
عنوان

بچه ها من خالم خيلي بده دارم ديوونه ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 50 پست
اخه از نظرم كاراي شوهرم غير منطقيه نه من ،، مثلا تو اين اوضاع با بچه نوزاد هفته اي دو شب تا ٤ صب من ...

اختلافات منم از اینجا شروع شد همس خونه ما بودن یا ما باید میرفتیم اونجا

شوهرم دركم نميكنه انگار اونم افسرده شده ديروز ميگفت ميخام برم داد بزنم بگم من زنمو ميخام همون زن قبل ...

عخی الهی...خدا بهتون آرامش بده.قهوه و سکلات تلخ بخور انرژیت زیاد بشه اگه برا بجه بد نیست

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلافات منم از اینجا شروع شد همس خونه ما بودن یا ما باید میرفتیم اونجا

واقعا نميفهمن ؟؟؟ والا منم خواهر شوهرم بخدا عروسمون زايمان كرده بود تا شش ماه ما داداشمون و كشتيم تا به زن داداشم گير ميداد يه جايي بياد همش ميگفتيم سختشه با بچه بزار هر كار راحته انجام بده ،، اونا اما همش ميگن بچه همينه ديگه نميشه نياين مهموني كه اخه مهموني تا ٤ صبح؟؟

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
واقعا نميفهمن ؟؟؟ والا منم خواهر شوهرم بخدا عروسمون زايمان كرده بود تا شش ماه ما داداشمون و كشتيم تا ...

متاسفانه سطح فهم و‌شعور آدما خیلی فرق میکنه من تو این قضیه به خواهرم خیلی حسودی مبکنم هر چی مادرشوهر اون با کلاسه مادرشوهر من بیسوادو از پشت کوه اومده و لکاته

واقعا؟ قبلا رابطتون چطور بود؟ سر چي دعوا ميكنين؟

سرهمه همه چی چون رابطه انچنان نداریم قبلا رابطمون خوب بود ولی بچه نمیزاره دیروز بهم دس زد اونم صفه نیمه دید درد دارم ولم کرد 

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام