2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
شاید فمنیست باشی ولی اگه عروس خودتونم بود همینارو میگفتی یا مامان خودت بود🙃

هه اول راجب اون کلمه هایی که به کار میبری یخورده تحقیق کن معنیشو یاد بگیر بعد استفادش کن

فمنیست یعنی حقوق برابر زن و مرد 

الان چه ربطی داش؟

۰
من راهنمایی خواستم... توهینم نکردم...خلاصه کلامم این بود ک عزیزم قضاوت نکن...شاید اگر تو هم تو جایگ ...

برید کنار من اومدم   درست تو موقعیت منی  من طبقه بالای پدرشوهرم  دختر هم ندارن  هفت سال مریضیاشون مال من بود الانم که مادرشوهرم فوت کرده  پدرشوهرم تنها شده باز درگیرم اینقدر اذیت شدم  تنها راحت دوری هست   مثل من هر چی بجنگی  اینا پیرن مریضیاشون بیشتر میشه   بعد هفت سال یهو صورتم ریخت    یهو میفهمی این همه حرص به کجا میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوفت خوردن بابا ننش،مدیونی اگه براشون درست کنی،شوهرای مام انگار چه گلی به سر ماها زدن ک توقع دارن کلفتی ننه باباشونو کنیم،اگرم خونه دادن به پسرشون دادن،منتش سر تو نیست،شوهرت خیلی ناراحته شبا قد دو وعده ی فردا بره برا ننه باباش غذا درست کنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

نیاین اینجا شعار بدین  عمرا خودتون تو موقعیت لذت ببرید  وقتی مستقل نیستی ارامشی نیست  من بعد از این همه سال یک هفته موفق شدم پرستار براش بگیرم تازه میفهمم زندگی یعنی چی  ازادی  

من تا اونجایی که فهمیدم خانواده شوهر هرچقدر بهشون خوبی کنی تا وقتی دختراشون رو میبینن تو رو یادت میره.

مثلا کل عید مادرشوهرم دختراش پیشش بودن و یه طبقه باهاشون فاصله داصتم دریغ از یه تعارف که تو تنها نمون بیا پیش ما!!

اما چند وقت دیگه خواهرشوهرم زایمان داره احتمالا مادرش دو هفته میره پیشش منم باید برا پدرشوهرم غذا بپزم مثل سریای قبل که مادرشوهرم میرفت مسافرت یا زایمان دخترش! تازه ماه رمضونم هست مت بیشتر اوقات دیرمیخوابیم و صبحام دیر پا میشیم 

و وقت غذای ما با اونا فرق داره چون شوهرم باید از سرکار بیادمثلا ما ساعت سه ناهار میخوریم و اما اونا یک و نیم اینا من اون موقع تازه دارم غذا میپزم!!!

از الان غصه م گرفته

و خدا هست ....

نفرت دارم کسی به من بگه وظیفته

پدرو مادرم تابحال واسه من این جمله رو بکار نبردن 

چه برسه کسی دیگه اینو بهم بگه

مادرشوهرم مدام بهم میگف وظیفته..وظیفه عروسه ک برام بیاد همممه کارام رو بکنه و غذاهم بپزه و بره

من گاز رو روشن نمیکنم تا عروس هست و ازین چرت و پرتا

منم دیگه گفتم فینیشششش تامام تامام

مادرنزاییده کسی تو روم بگه وظیفته..

دیگه نمیرم زیاد و برمم کارخاصی  انجام نمیدم.

طبقه بالاشونم...

ضمنا...بسیاااار آزار روحی منو دادن..

یه رمان میشه کاراشون..

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

انصافا پدر خودتم بود اینجوری خوردش میکردی؟ حالا گاهی غذا درست میکردی چی میشد؟اینجوری جلو چشم شوهرتم میموند   حالا ظزف شستن حق داشتی خودشون باید بشورن ولی یه غذارو میپختی خب

😐😐😐

با استارتر نیستم ولی خدا وکیلی اگه اهل ثواب نیستیم لااقل از وجدان و انسانیت مایه بزارید یه جور یورش بردین انگار نه انگار مادر و پدر همسرش هستند ۳۰ سال ۴۰ سال زحمت کشیدن پسر بزرگ کردن با عشق حالا هم که سود و خیر پسر ماله زنشه ،انسانیت چی حکم میکنه . استارتر با شما نبودم ها کلی عرض کردم

والا صدبار تا حالا گفتن هیچی نگفتم انقد گریه کردم خفه شدم... من یبار شاید گفتم نه...

ببخشیدبزرگترن احترامشون واجب ولی اصلاکوتاه نیابعضیافکرمیکنن عروس کلفته نخیرازاین خبرانیس جونتو واسه اونانذارکه قدرنمیدونن دخترمردمومیارن واسه بیگاری 😏 حالم بدمیشه وقتی به مادرشوهرخودم فکرمیکنم که میخواست منوکلفته خونش کنه ولی من دستشوکوتاه کردم 

گلم موافقم با حرفت اگر واقعا مادرشوهرش مریض ناتوان باشه مادرشوهر من ۴۲ ساله بود عروسش شدم سر ۴۴ این ...

فاطمه زهراجواب خوبیاتوبده عزیزم تونیتت خیربوده خداجواب میده شک نکن اونام جنس خرابشونونشون دادن ازاین به بعداصلانکن حتی اگه جلوت مردن

ببین اینی که خودت بکنی با اینی که بهت بگن خیلی فرق داره تازه اگه بگن وظیفته من بودم رک میگفتم من دار ...

خوبه شوهرت بیمارستانی نکردی با این غداها😂😂

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا