2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
دلم میخواد مستقل باشم...دلم میخواد راحت باشم... دیگه حوصله ندارم...یکم ک شل میشم...هی دستور میدن... ...

چاره چیه ..سخته ..به مدت تحمل کن ..شوهرت وضع مالیش جوری هست که خونه قسطی بخره برین جای دیگه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بعدم من اصلا نمیگم همه ش دست به سینه باش ک انگا کلفت گرفتن فقط میگم تیکه نندازین همین! اگ فکر میکن ...

والا صدبار تا حالا گفتن هیچی نگفتم انقد گریه کردم خفه شدم...

من یبار شاید گفتم نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهنمایی خواستم... توهینم نکردم...خلاصه کلامم این بود ک عزیزم قضاوت نکن...شاید اگر تو هم تو جایگ ...

من نمیگم شما حق نداری 

میتونست بهت بگه دخترم میشه برامون غذا درست کنی

لحن پدر شوهرت خوب نبود 

ولی شمام میتونستی ملایم تر برخورد کنی

قصدم ن قضاوت شماس ن چیزی 

میگم دلامون نسبت به هم مهربون کنیم

یروزی ما هم مریض و ناتوان میشیم

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
والا صدبار تا حالا گفتن هیچی نگفتم انقد گریه کردم خفه شدم... من یبار شاید گفتم نه...

از نظرم خوب کردی کی میاد بگه وظیفته؟

مکر اینکه واقعا خرج و مخارجتون دارن میدن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
والا صدبار تا حالا گفتن هیچی نگفتم انقد گریه کردم خفه شدم... من یبار شاید گفتم نه...

💜امیدوارم درکتون کنن

شمام به نیت خیر کمک کنید در راه خدا

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
میتونیم خونه اجاره کنیم...فعلا میگه یکی دوسالی بمونیم

صبوری جان صبوری کن صبوری ..به خاطر اونها هم اوقات تلخی نکن با شوهرت .اونم دوست نداره کاراحتی عشقشو ببینه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بابا سردی میخوره فشارش میفته... گاهی وقتام شبا نمیخوابن...روز میخوابن و سردرد میگیرن... خدا وکیلی ...

مامان بزرگ من هنوزم که هنوزه روغن جامد میخوره مامانم یه بار کوکوسبزی درست کرد مامان بزرگم جلو مامانم زنگ زد به عمم گفت از بس غذای چرب بهم دادن سرگیجه گرفتم عزیزم خودت میدونی ولی تجربه به من ثابت کرده هر کاریم بکنی بازم میگن کم کردی و وظیفت بوده بخدا

بله درست میگی عزیزم... ازم ناراحت نشیا...بوس بوس

من ازتون ناراحت نمیشم امیدوارم شمام از من دلگیر نباشید💚

انشالا خونه بخرین و دیگ این مشکلات نباشه

😑😑😑😑دوتا داداشم وکیلن میپرسم ازشون کوچولو😂😂😂

ی سرچ راجع ب افراد مهرطلب بکن

ادمی ک میپذیره برای این ک طلاق اتفاق نیفتع باید کاری ک وظیفش نیست بکنه و در خدمت خانواده همسر باشه حتی اگر اذیت شه و خانواده همسر بش بگن وظیفته ادم مهر طلبیه

والاانگارعروس کلفته😒😒😒

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
من نمیگم شما حق نداری  میتونست بهت بگه دخترم میشه برامون غذا درست کنی لحن پدر شوهرت خوب نبود& ...

گلم موافقم با حرفت اگر واقعا مادرشوهرش مریض ناتوان باشه

مادرشوهر من ۴۲ ساله بود عروسش شدم سر ۴۴ اینا خودش رو انداخت به مریضی من هی رفتم کمکش دختر مجردش که یه سالم بزرگتره یه غذا هم درست نمیکرد من بخاطر خدا کردم ..آقا این تو نگو خوب شده داره ادامه میده به فیلم بازی کردن رفتم خونشون نهار درست کردم ظرف شستم تمیزی کردم برادرشوهرم سنش کمتر بود گفت عههههه مامان باز عاطفه اومد خودتو زدی مریضی🙄بعد اومد جلوشون گفت زن داداش مامان حالش خوبه گفته عاطفه چون خیلی کمک میده خودمو بزنم مریضی کارامو کنه..

کمک کمتر کردم ولی شد عادت و وظیفه اینقدر سواستفاده کردن ک نگو کل مریضیش ۲ماه بودش الان چندسال میگذره عادت کرده که کلی کمکش کنم ...

الان باردارم ۸ماهمه ۴ماه اول استراحت مطلق بودم شوهرم شیفت شب داشت فقط و فقط مادرم مراقبت کرد حتی یه شب هم تعارف نکردن بامن..الانم همش خونه مادرمم فقط میگن نوه مون دنیا بیار همین ..کلا مسئولیتی نمیپذیرن کمکی نکردن این همه شب شوهرم نبود ..شده بود یک هفته کامل شوهرم نبود یه زنگ نزدن با اینکه قبلش گفتم که مبادا زحمتی بیفتن ..بنظرم هر چیزی ۲ طرفه اش خوبه وقت کمک عروس وظیفشه وقت بارداری میگن به ما چه عروسِ

حتی یه جعبه شیرینم چشم روشنی نیوردن نه اینکه ندار باشن کلی وضعشونم خوبه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
گلم موافقم با حرفت اگر واقعا مادرشوهرش مریض ناتوان باشه مادرشوهر من ۴۲ ساله بود عروسش شدم سر ۴۴ این ...

💕خدا جواب خوبی های تو رو بده

جواب بدی های ایشونم همینطور😘

افراد سو استفاده گر همیشه هستن

کلا باید تو خونه مادر شوهر مث ملکه کار کرد ن کلفت دم خونه شون