2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
مرسی گلم💕از اون به بعدم هر وقت مریض بوده واقعا کردم چون دلم نیومده خدایی گفتم چ فرق داره با مادر خو ...

خدامادرامونوواسمون حفظ کنه اینجاس که آدم میفهمه مادرشوهرهیچوقت مادرخودت نمیشه 😏فدای سرت که نیومدن بخدامن اگه رفتاراشونو بگم بااینکه فامیلن بحالم گریه میکنی بچسب به مادرت وزندگی خودت بحق بی بی فاطمه بچت سالم بغلت بیاددیگه بهانه داری بعدش که بخاطربچم نمیتونم کاری بکنم ...اگه کاری میخوای بکنی واسه رضای خداواسه مادرخودت بکن که عمرشوواست گذاشته ....ببخشیددیردیدم ودیرجوابتودادم عزیزم

خدامادرامونوواسمون حفظ کنه اینجاس که آدم میفهمه مادرشوهرهیچوقت مادرخودت نمیشه 😏فدای سرت که نیومدن ب ...

خواهش می کنم عزیزم💚💚💚

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مرساناجون شماخودت اگ توشرایط مشابه بودی چه واکنشی نشون میدادی؟بهت برنمیخوره کسی بهت بگه وظیفته ...

چرا ناراحت میشدم

ولی با پدرشوهرم  بحث نمیکردم جوابشو نمیدادم

اما هر وقت حال مادرشوهرم خوب نبود میرفتم غذا درست میکردم  

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
چرا ناراحت میشدم ولی با پدرشوهرم  بحث نمیکردم جوابشو نمیدادم اما هر وقت حال مادرشوهرم خوب نبو ...

عزیزم شایدپدرشوهرشما آدمی نیس که باحرفاش دل بشکنه.پددشوهرمن ادمیه که دقیقا حرفاش عین حرفای پدرشوهراستارتره .من دوسال ونیمه عردسشونم حرفی نبوده که این مرد نزنه براشکستن دل من .صبروتحمل هرکسی تایه جایی جواب میده بعددیگه واقعا نمیشع سکوت کرد درمقابل توهین وزورگفتن ودخالت کردن.به هرحال براتون خوشحالم که پددشوهرخدبی دارین انشالله مشکلی براتون پیش نیادهیچ وقت😍🌺

هه اول راجب اون کلمه هایی که به کار میبری یخورده تحقیق کن معنیشو یاد بگیر بعد استفادش کن فمنیست یعن ...

من تحقیق کردم که حرف میزنم فمنیستا از حقوق زنان دفاع میکنن حالا ما که اینو میدونم چون چندبار تحقیق کردیم شمام به یه حرفی رسیدی معنیشو نمیدونی  بعدشم کسی از شما نظر نخواست ما دوتا صحبت کردیم و فکر نکنم کسی شمارو ریپلای کرده باشه

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
من تحقیق کردم که حرف میزنم فمنیستا از حقوق زنان دفاع میکنن حالا ما که اینو میدونم چون چندبار تحقیق ک ...

شبیه دبستانیا حرف میزنی

کم مونده بگی اینه اینه😂

میموندی چهارروز دیگ جواب میدادی

۰
شبیه دبستانیا حرف میزنی کم مونده بگی اینه اینه😂 میموندی چهارروز دیگ جواب میدادی

من دیر به دیر آنلاین میشم مامانبزرگ.......

فکر کنم بحث با یه آدم بی منطقی مثل شما به جایی نمیرسه همین که شما معنی فمنیست دخالت تو بحث بقیه رو بدونی برای کل دنیا کافیه من هم ریپلای نکن دیگه علاقه ای به بحث با شما ندارم.......

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
دلم بحال پدرشوهرت سوخت...

منم اگر مثه تو تو تاپیک مورد بحثمون جوابی نداشتم...میرفتم تاپیکای طرفو زیر و رو میکردم..😂😂

نکنه دنبال این بودی ک به منم بگی ترشیده؟؟

ای جانم...حیف شدی

ریپلای هم نکن ک سری بعد نه میخونم نه جواب میدم