2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
ب خدا میگم هزار بار برای زنداییام گفتم ب مامانبزرگم

چی بگم من که شمارو نمیشناسم ولی حتما راست میگین❤

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دنیا فقط برا شما وجود داره  من لحن پدر شوهرت نمیپسندم ولی لحن خودت صد درجه بدتره اگه به ا ...

حالا من ک نمیشناسمت ک بخواام بعدناتو ببینم...ولی ممکنه یه روزی تو جایگاه من قرار بگیری...

ان شاالله ک شما کاملا دست به فرمان خانواده شوهر باشی...مرتب براشون اشپزی کنی ظرف بشوری...هر چی گفتن انجام بدی...به کارای خودتم برسی...بعد تازه وقتی دایم ایراد ازت گرفتن فقط لبخند بزنی و بگی حق باشماست...

میگم شما ی مطالعه راجع ب حقوق ادما بکن

😑😑😑😑دوتا داداشم وکیلن میپرسم ازشون کوچولو😂😂😂

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه کمی تند رفتی ...شوهرت بچه همون خانواده س .اگه پدر.  مادرش نبودن شوهر تو هم نبود ...۲ تا برنج بیشتر جایی نمیره عزیزتر میشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه کمی تند رفتی ...شوهرت بچه همون خانواده س .اگه پدر.  مادرش نبودن شوهر تو هم نبود ...۲ تا برنج ...

دلم میخواد مستقل باشم...دلم میخواد راحت باشم...

دیگه حوصله ندارم...یکم ک شل میشم...هی دستور میدن...

حالا فردا ک حالش خوبه مادرشوهرم...

امشب گفت غدای فردا با تو...

منم پریودم...

حالا من ک نمیشناسمت ک بخواام بعدناتو ببینم...ولی ممکنه یه روزی تو جایگاه من قرار بگیری... ان شاالله ...

نیاز نیست وقتی اعصابت خورده و بی تقصیرم نیستی تاپیک بزنی ک توهین و نفرین حواله بقیه کنی 

یه لیوان اب بخور!

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

راست میگن بچه ها...اسی  پدرشوهرت بد حرف زده ولی تو بدتر از اون حرف زدی.......ولی حق داری منم بودم ناراحت میشدم...تو میتونستی بگی ک بله وظیفه ی عروس خوبه ولی تاحایی ک بتونه این بهتربود بگی..یا بگی منم تاجایی ک بتونم تدریغ نمیکنم ولی منم یکم برا سخته.....البتع بچه ها حق داره ادم اون لحظع نمیدونه چی بگه

وخدایی ک بشدت کافیست...

ببین اینی که خودت بکنی با اینی که بهت بگن خیلی فرق داره تازه اگه بگن وظیفته من بودم رک میگفتم من دارم لطف میکنم وظیفم نیست بعد اینقدر بد مزه درست میکردم که دیگه توبه کنن بهم بگن بیا درست کن والا خوده من الان خورش بادمجون یه هفته پیش رو با لوبیا پلو ۴ روز پیش قاطی کردم دادم شوهرم خورده ما نسل جوون جون انجام این کارارو نداریم چه توقعی دارن بعضیا والا

حالا من ک نمیشناسمت ک بخواام بعدناتو ببینم...ولی ممکنه یه روزی تو جایگاه من قرار بگیری... ان شاالله ...

بعدم من اصلا نمیگم همه ش دست به سینه باش ک انگا کلفت گرفتن

فقط میگم تیکه نندازین همین!

اگ فکر میکنی کار درستی ادامه بدین

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
نیاز نیست وقتی اعصابت خورده و بی تقصیرم نیستی تاپیک بزنی ک توهین و نفرین حواله بقیه کنی  یه لی ...

من راهنمایی خواستم...

توهینم نکردم...خلاصه کلامم این بود ک عزیزم قضاوت نکن...شاید اگر تو هم تو جایگاه من بودی اذیت میشدی..

بعدم من هیچکسی تو اطرافیانم ندیدم ک خانواده شوهرش انقد توقع داشته باشن

مادر شوهر من موقع مریضی من خودشو میزنه به اون راه وقتی مریض میشه انتظار  داره در خدمتش باشی همه رو بر علیه آدم میکنه از بس پشت سرت غر غر میکنه به خدا زایمان کردم به رو خودش نیاورد یه قابلمه غذا بفرسته 

اینکه گفته وظیفته اشتباه گفته خودت درست کنی برا کمک و ثواب فرق داره چه بی عقل ...

مادرشوهر من مریضبود دخترشم یه سال از من بزرگتره آقا دوماه مدام میرفتم کمکش این خوب شد کردنش عادت دختره فقط بِرُ بِر نگاه میکرد تا همین قبل بارداریم هر وقت میرفتم کلی با زرنگی کار گردنم مینداخت اکر خواهرشوهرم کمک میکرد ناراحت نمیشدم همش میگفتن اون خسته ست جنعه تعطیلاتش انگار داره برا من پول در میاره خیلی پرو شدن از کار کردنم ایراد میگرفتن تا قبل اینکه باردار شم چندبار گفتم کسی که دختر مجرد تو خونه داره باید کمکش بده..تشکرم که نمیکنن ایرادم میگیرن یه ذره قبل باردادی کم رو کم کردم یبار میرفتم نمیکردم یبار میکردم تعادل باشه دیگه تو بارداری که استراحت مطلق بودم خیلی کمم رفتم نکردم..هر چی اندازه اش خوبه

برا من ماشین ظرفشویی۳_۲سال خریده وصلش نکرده کلا دلش‌نمیاد انگار

الان ۸ماهم قبل کرونام نگفتن کمکی چیزی میخوای یا نه اونجور وقتا عروس هیچی نیست

من کلی حق به گردنشون دارم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید