2777
2789
عنوان

شیردوش برقی کجااجاره میدن؟؟

310 بازدید | 22 پست

خانوما میشه شیردوش برقی اجاره کرد؟؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دستیا بگیر بهتره من برقی گرفتم ولی زیاد بکارم نیومد

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
از این دستیا بگیر بهتره من برقی گرفتم ولی زیاد بکارم نیومد

فایده نداره.یکی ازسینه هام خیلی کم  شیرداره میگم شایدبهتربشه

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
وای من استفاده کردم فقط یکی از سینه هام و نوکش زشت و پهن شد زخمم شد نزدیک بود بمیرم

تاثیرداشت؟؟من یکی ازسینه هام شیرش نمیاد وکمه گفتم شایدبابرقی بهترباشه

بیخیال اخه دلت میاد اجاااره؟ 

مجبورم.وگرنه خودمم اصلا دوست ندارم‌.دوقلوهام تو nicu هستن باید یکاری کنم شیرم بیاد

فایده نداره.یکی ازسینه هام خیلی کم  شیرداره میگم شایدبهتربشه

شیردوش برقی قدیمیا خوبن من تو بیمارستان داشت استفاده کردم خیلی خوب بود ولی جدیدیا خوب نیست سینه درد میگیره

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
مجبورم.وگرنه خودمم اصلا دوست ندارم‌.دوقلوهام تو nicu هستن باید یکاری کنم شیرم بیاد

آخی یاد خودم افتادم شرایط شمارو داشتم بیمارستان نداره؟

شیردوش برقی قدیمیا خوبن من تو بیمارستان داشت استفاده کردم خیلی خوب بود ولی جدیدیا خوب نیست سینه درد ...

آره توبیمارستان میرم میدوشم عالیه.اونقدری که توخونه ازصب تاشب میدوشم اونجاتو۱۰ دقیقه میدوشه

عزیزم تو بیمارستان دارن. 

آره پیش بچه هاکه میرم اونجاانجام میدم

آخی یاد خودم افتادم شرایط شمارو داشتم بیمارستان نداره؟

داره ولی یک روز درمیون میرم بیمارستان.خیلی سخته.بخدا داغون شدم دیگه