من چن بار غذاهای اختراع خودم و درست کردم زن داداشم ازم دستور پخت شو پرسیده گفتم والا یادم نیست اصلا ...
دیگه تمرین کن واسه شوهرت
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفتم حالا همه میان دستورپخت غذای جدیدمیدن هیشکی نیومد ک.یه خسرو شاهی یادگرفتیم فقط
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
کاش فقط همین بود. ماهی نمیخوره گوشت گوسفندی نمیخوره که این یکیو خودمم نمیخورم😀 تو غذا پیاز نباشه یع ...
پس چی قراره بخورین ولی خوبه کم خرجین پولاتو جمع کن
والا 😂😂😂 عنوانو میزدم مادرشوهرم فلان یا خیانت صدتا راهکار میدادن اما غذا هیچ ! 😂😂😂
بروتاپیک عکس پسر الان زده ببین چ شلوغه
دختربارونی بیا اونجا